Hvordan bruger jeg Todoist sammen med Scanbot?

Business

Hvad er Scanbot?

Scanbot er en mobil scanningsapp til PDF-dokumenter, QR- og stregkoder, med pålidelig billedoptagelse, tekstgenkendelse og dokumentannotation.

Hvad gør Todoist/Scanbot-integrationen?

Scanbot lader dig uploade dine scannede dokumenter til Todoist-mapper, enten manuelt eller automatisk, og tildele dem til bestemte opgaver. Du kan angive mapper og påmindelser samt slette filer efter upload og uploade udelukkende på WiFi.

Hvordan forbinder jeg Todoist med Scanbot?

Todoist forbindes med Scanbot helt automatisk.

Hvordan bruger jeg Todoist/Scanbot-integrationen?

1. Tryk på den runde knap på startskærmen for at starte scanningen. Hold din mobile enhed lige over et dokument, der skal scannes.
  2. Gennemgå dine scannede sider og optimer resultaterne, og gem derefter dokumentet. Det vises i et kort øverst på skærmen.
  3. Under dokumentet skal du trykke på Mere... > Nyt workflow > Tilføj ny sky > Todoist. Du bliver bedt om at give Scanbot tilladelse til at tilgå data fra din konto. For at fortsætte skal du give tilladelse.
  4. Vælg en eksisterende mappe eller opret en ny, og tryk derefter på Upload til <Mappenavn<.

Du kan også automatisk uploade alle dine dokumenter til Todoist. Du skal blot vælge dit ønskede autoupload-projekt, scanne dine dokumenter og administrere dem i Todoist.