Slet et projekt

Business

Kom af med gamle projekter, og hold din projektliste fin og ryddelig. Sådan gør du:

1. Hold musen over det projekt, du vil slette, og klik på ikonet med tre prikker, der vises til højre.
  2. Vælg Slet projekt fra drop-down menuen.
  3. I pop op-vinduet klikker du på Slet for at bekræfte.
  1. Swipe det projekt, du vil slette, fra højre mod venstre.
  2. Tryk på affaldsspand ikonet.
  3. I pop op-vinduet klikker du på Slet projekt for at bekræfte.
  1. Tryk på menu-ikonet øverst til venstre af dit Todoist.
  2. Nederst på din projektliste skal du trykke på Administrer projekter.
  3. Tryk på det projekt, du vil slette.
  4. Øverst til højre skal du trykke på ikonet med tre prikker.
  5. I drop-down menuen skal du vælge Slet.
  6. I pop op-vinduet klikker du på Ja for at bekræfte.
  1. Højreklik på det projekt, du vil slette.
  2. VælgSlet.
  3. Klik Bekræft

Du vil muligvis arkivere et projekt i stedet. Arkivering af et projekt fjerner det fra din projektliste, men du kan altid se og genoprette det senere. Bare følg alle de samme trin som ovenfor, men vælg Arkiver i stedet for at slette.