Slet et projekt

Tilgængelig for:
Free
Premium
Business

Kom af med gamle projekter, og hold din projektliste pæn og ryddelig. Sådan gør du:

  1. Hold musen over det projekt, du vil slette, og klik på ikonet med tre prikker, der vises til højre.
  2. Vælg Slet projekt fra drop-down menuen.
  3. I pop op-vinduet klikker du på Slet for at bekræfte.
  1. Swipe det projekt, du vil slette, fra højre mod venstre.
  2. Tryk på affaldsspand-ikonet.
  3. I pop op-vinduet trykker du på Slet projekt for at bekræfte.
  1. Tryk på menu-ikonet øverst til venstre af dit Todoist.
  2. Nederst på din projektliste skal du trykke på Administrer projekter.
  3. Tryk på det projekt, du vil slette.
  4. Øverst til højre skal du trykke på ikonet med tre prikker.
  5. I drop-down menuen skal du vælge Slet.
  6. I pop op-vinduet trykker du på Ja for at bekræfte.
  1. Højreklik på det projekt, du vil slette.
  2. VælgSlet.
  3. Klik Bekræft

Det kan muligvis være smartere at arkivere et projekt i stedet. Når du arkiverer et projekt, fjernes det fra din projektliste, men du kan altid se og genoprette det senere. Bare følg alle de samme trin som ovenfor, men vælg Arkivér i stedet for at slette.