Vis arkiverede projekter

Business

Du har altid adgang til alle dine arkiverede projekter, herunder alle opgaver, kommentarer og fil-uploads, som er en del af de arkiverede projekter. Du kan gå tilbage for at tjekke en tidligere detalje, eller endda dearkivere et gammelt projekt, der er blevet aktuelt igen. Sådan gør du:

1. Åbn Todoist app'en.
  2. Nederst i venstre menu (under din projektliste) skal du klikke på linket "Arkiverede projekter".

1. Åbn Todoist app'en.
  2. Nederst i venstre menu (under din projektliste) skal du klikke på linket "Arkiverede projekter".

Denne funktionalitet er i øjeblikket ikke tilgængelig til mobilapps. Brug vores web- eller skrivebordsapps til at se dine arkiverede projekter.