Opret sektioner i projekter

Business

Hold selv de mest komplicerede projekter organiseret ved at dele opgaver op i sektioner. Hvis du for eksempel lancerer en marketingkampagne, kan du opdele opgaver i sektioner med overskrifter såsom "E-mail nyhedsbrev", "Blogindlæg" og "Sociale medier".

Du skal blot tilføje et kolon : i slutningen af din opgaves navn for at gøre det til en sektionsoverskrift. Dette fjerner afkrydsningsfeltet for opgaven og gør at den ikke kan udføres. (Dette vil fungere på enhver platform - web, skrivebord og mobil.)

Du kan placere underopgaver under hver sektionsoverskrift og derefter skifte pilen til venstre for overskriften for midlertidigt at skjule dem fra visning. Dette rydder din projektliste og gør det nemmere at fokusere på de rigtige opgaver på det rigtige tidspunkt.

Hvis du tilføjer en emoji-kode som fx :happy: i slutningen af et opgavenavn, vil det sidste kolon også gøre det til et afsnit. Du kan tilføje et punktum i slutningen af navnet for at sikre, at den bevares som en opgave, eller bruge emoji-tegnet i stedet for koden.