Kom i gang med Todoist Business (admins)

Business

Tillykke med din nye Todoist Business-konto! Som admin kan du tilføje og fjerne team-medlemmer, ændre indstillinger for dit team og administrere dine betalinger og fakturaer - alt sammen fra din admin-konsol.

Hvis du endnu ikke har en Business-konto, kan du nemt konvertere din eksisterende personlige konto til en Business-konto uden at miste dine nuværende opgaver eller projekter.

For at få adgang til admin-konsollen til Todoist Business, skal du følge instruktionerne nedenfor:

1. På web logger du ind på Todoist. Sørg for, at du logger ind fra adminkontoen for dette Todoist Business-team.
  2. Klik på tandhjuls-ikonet øverst til højre.
  3. Vælg Todoist Business-admin.

Læs videre for instruktioner i, hvordan du bruger Todoist Business admin-konsollen til at invitere og administrere brugere samt håndtere indstillingerne for din konto.

Inviter nye brugere

1. I apps til web, macOS eller Windows skal du åbne fanen Brugere i venstre side af din admin-konsol.
  2. Klik på linket Inviter brugere under dit teams navn i toppen.
  3. Indtast e-mailadresser på de personer, du ønsker at invitere.
  4. Når du er færdig, klikker du på knappen Send invitationer.

Når invitationerne er sendt, vil team-medlemmer vises med én af to statusser:

• Inviteret – Midlertidige konti oprettes indtil brugere accepterer deres invitationer.
  • Bruger – Brugere der har accepteret dine invitationer.

Adminstrer brugere

Åbn fanen Brugere i venstre side af din admin-konsol for at se alle aktive og inviterede brugere på din konto. For at søge efter en hvilken som helst bruger, skal du blot indtaste dennes navn eller e-mailadresse i søgefeltet øverst til højre.

For at nulstille en brugers kodeord, gøre brugeren til en admin eller fjerne en bruger skal du klikke på tandhjuls-ikonet til højre for brugerens navn, og vælge handlingen i drop-down menuen.

Angiv tilladelser for delte projekter

Åbn fanen Deling i venstre side af din admin-konsol for at ændre eller angive tilladelser for delte projekter.

Du kan vælge:

• Om team-medlemmer kan dele projekter med personer uden for din Business-konto
  • Om team-medlemmer kan tilslutte sig projekter uden for din Business-konto

Administrer dine konto- og faktureringsoplysninger

Åbn fanen Konto og fakturering i venstre side af din admin-konsol. Herfra kan du se og opdatere Dit nuværende abonnement og Faktureringsoplysninger. Du kan også gennemse din fulde Faktureringshistorik inklusiv alle dine transaktioner og de tilhørende fakturaer.

Sikkerhed & Pålidelighed

Todoist benytter et 24/7 driftshold, der sørger for up-to-date firewall-beskyttelse, opdager forsøg på indtrængning og reviderer adgangskontrol på flere niveauer. Al kommunikation til og fra Todoists servere er fuldt SSL-krypteret med en 128-bit nøgle. Vi tilgår aldrig brugerdata, og vi videregiver dem aldrig til tredjeparter.

Todoist er gearet til at håndtere en meget stor mængde data med en gennemsnitlig oppetid på 99,99%. Din Todoist Business-konto tager også dagligt automatisk backups, som du til enhver tid kan gendanne.

Du kan læse vores fulde sikkerhedspolitik her.