Kom i gang med Todoist Business (admins)

Business

Tillykke med din nye Todoist Business-konto! Som admin kan du tilføje og fjerne team-medlemmer, ændre indstillinger for dit team og administrere dine betalinger og fakturaer - alt sammen fra din admin-konsol.

Hvis du endnu ikke har en Business-konto, kan du nemt konvertere din eksisterende personlige konto til en Business-konto uden at miste dine nuværende opgaver eller projekter.

For at få adgang til admin-konsollen til Todoist Business skal du følge instruktionerne nedenfor:

1. På web logger du ind på Todoist. Sørg for, at du logger ind fra adminkontoen for dette Todoist Business-team.
  2. Klik på tandhjuls-ikonet øverst til højre.
  3. Vælg Todoist Business admin.

Læs videre for instruktioner i, hvordan du bruger Todoist Business admin-konsollen til at invitere og administrere brugere samt håndtere indstillingerne for din konto.

Inviter nye brugere

1. Fra apps til web, macOS eller Windows skal du åbne fanen Brugere i venstre side af din admin-konsol.
  2. Klik på Inviter brugere linket ud for dit teams navn i toppen.
  3. Indtast e-mailadresserne på de personer, du vil invitere. I toppen af dit vindue kan du se antallet af invitationer, du har tilbage på din konto.
  4. Når du er færdig, skal du klikke på Send invitationer knappen nederst på skærmen.

Når invitationerne er sendt, vil team-medlemmer vises med én af to statusser:

• Inviteret – Midlertidige konti oprettes indtil brugere accepterer deres invitationer.
  • Bruger – Brugere der har accepteret dine invitationer.

Adminstrer brugere

Åbn fanen Brugere i venstre side af din admin-konsol for at se alle aktive og inviterede brugere på din konto. For at søge efter en hvilken som helst bruger, skal du blot indtaste dennes navn eller e-mailadresse i søgefeltet øverst til højre.

For at nulstille en brugers kodeord, gøre brugeren til en admin eller fjerne en bruger skal du klikke på tandhjuls-ikonet til højre for brugerens navn, og vælge handlingen i drop-down menuen.

Angiv tilladelser for delte projekter

Åbn fanen Deling i venstre side af din admin-konsol for at ændre eller angive tilladelser for delte projekter.

Du kan vælge:

• Om team-medlemmer kan dele projekter med personer uden for din Business-konto
  • Om team-medlemmer kan tilslutte sig projekter uden for din Business-konto

Administrer dine konto- og faktureringsoplysninger

Åbn fanen Konto og fakturering i venstre side af din admin-konsol. Herfra kan du se og opdatere Dit nuværende abonnement og Faktureringsoplysninger. Du kan også gennemse din fulde Faktureringshistorik inklusiv alle dine transaktioner og de tilhørende fakturaer.

Sikkerhed & Pålidelighed

Todoist benytter et 24/7 driftshold, der sørger for up-to-date firewall-beskyttelse, opdager forsøg på indtrængning og reviderer adgangskontrol på flere niveauer. Al kommunikation til og fra Todoists servere er fuldt SSL-krypteret med en 128-bit nøgle. Vi tilgår aldrig brugerdata, og vi videregiver dem aldrig til tredjeparter.

Todoist er gearet til at håndtere en meget stor mængde data med en gennemsnitlig oppetid på 99,99%. Din Todoist Business-konto tager også dagligt automatisk backups, som du til enhver tid kan gendanne.

Du kan læse vores fulde sikkerhedspolitik her.