Backups

Business

Du behøver aldrig bekymre dig om at miste dine projekter, opgaver og kommentarer. Hvis du er Premium eller Business bruger, opretter dit Todoist automatisk daglige backup-filer til de aktive opgaver i alle dine nuværende projekter. Du kan nemt genskabe et hvilket som helst projekt .

Du er nødt til at bruge apps til web, macOS eller Windows (legacy) for at kunne tilgå og genskabe dine backups.

Sådan tilgår du dine sikkerhedskopier

1. Klik på tandhjuls-ikonet I øverste højre hjørne af dit Todoist.
  2. Klik på Indstillinger.
  3. Åbn Backups fanen.
  4. Klikdownload ud for en hvilken som helst af de daglige automatiske backups. Dette starter download af en .zip fil med .csv-filer for hvert af dine nuværende projekter, herunder alle aktive opgaver (udførte opgaver og arkiverede projekter inkluderes ikke).

Sådan genskaber du en backup

1. Opret et nyt projekt.
  2. Find .csv backup-filen, der svarer til det projekt, du vil genskabe.
  3. Træk og slip filen fra din computer til dit nye projekt. Alle de aktive opgaver, forfaldsdatoer, kommentarer og filer fra backup-projektet vil blive tilføjet til det nye projekt.

Genskabning af et backup-projekt fungerer på nøjagtig samme måde, som når du importerer en .csv projektskabelon til et nyt projekt.

Du kan også klikke på Opret backup i bunden af din backups-fane for manuelt at oprette en backup af alle dine aktive projekter.

Selvom dine projekt-backups kun inkluderer aktive projekter og opgaver, tager vi også backup af alle brugerdata (herunder udførte opgaver og arkiverede projekter) på vores servere. Alle dine data er sikre. Du kan læse vores fulde data sikkerhedspolitik for flere detaljer.