Duplikér en eller flere opgaver

Business

Det er nemt at duplikere en opgave eller en række opgaver i ethvert projekt, hvilket sparer dig tiden og kræfterne ved manuelt at oprette hver ny.

For øjeblikket kan du kun duplikere opgaver og projekter ved hjælp af apps til web, Mac, Windows (legacy) og Android. Kommer snart til Windows 10 og iOS.

Sådan duplikerer du en enkelt opgave

1. Højreklik på opgaven.
  2. Vælg Duplikér i menuen.

Din duplikerede opgave (inklusive alle underprojekter) oprettes lige under originalen.

1. Tryk på en opgave, du vil duplikere.
  2. Tryk på three_dots.png ikonet i øverste højre hjørne.
  3. Vælg Duplikér.

Den duplikerede opgave vil være tildelt til den samme person og have samme forfaldsdato og underopgaver som originalen, men ikke de oprindelige opgavekommentarer.

Du kan klikke og holde det grå "håndtag" til venstre for opgavers navne for at trække og slippe dem overalt på din liste.

Sådan duplikerer du flere opgaver på én gang

1. For at vælge en række opgaver, skal du holde shift knappen nede og klikke på den første og sidste opgave, du vil duplikere. For at vælge opgaver, der ikke er ved siden af hinanden på listen, skal du holde command tasten (Mac) eller control knappen (Windows) og klikke på hver enkelt af de opgaver, du vil duplikere.
  2. Klik på Mere… i menuen, der vises øverst på dit Todoist.
  3. VælgDuplikér.

Duplikerede opgaver (inklusive alle underopgaver) vises under de originale.

1. Tryk på flere opgaver for at vælge dem.
  2. Tryk på three_dots.png ikonet i øverste højre hjørne.
  3. Vælg Duplikér.

Du kan også kopiere hele projekter ved at oprette projektskabeloner.