Opret et underprojekt

Business

Hold din evigt voksende projektliste pæn og organiseret med underprojekter. Du kan for eksempel oprette "forælderprojekter" kaldet "Arbejde" og "Personligt" og derefter organisere forskellige underprojekter under hver enkelt.

Du kan kollapse underprojekter under deres "forældreprojekter" for midlertidigt at skjule dem fra visning. Dette hjælper dig med at fokusere på de rigtige projekter på det rigtige tidspunkt uden at blive distraheret af alt andet.

Vi understøtter i øjeblikket underprojekter på 3 indrykningsniveauer.

Sådan ændrer du et hvilket som helst projekt til et underprojekt:

1. Hold musen over et projekt.
  2. Klik og hold på det grå "håndtag", der vises til venstre for projektet.
  3. Træk og slip mod venstre eller højre for at ændre indrykningsniveauet.

1. Tryk i længere tid på et projekt og træk det mod venstre eller højre for at ændre indrykningsniveauet.
  2. For at tilføje et nyt underprojekt skal du højreklikke på et eksisterende projekt, og vælge Tilføj under indrykkede.

1. Tryk i længere tid på et hvilket som helst projekt.
  2. Træk og slip det mod højre eller venstre for at ændre dets indrykningsniveau.

1. Tryk i længere tid på et hvilket som helst projekt.
  2. Træk og slip det mod højre eller venstre for at ændre dets indrykningsniveau.

Du kan også oprette underopgaver inden for projekter for at dele store opgaver op i mindre, mere håndterbare opgaver.