Hvordan bruger jeg Todoist sammen med Gmail?

Business

Hvis du har installeret et Todoist til Gmail plugin, så se her, hvordan du nemt gør en e-mail til en ny opgave i Todoist.

1. Åbn den e-mail, du ønsker at gøre til en opgave.
  2. Klik på Todoist-ikonet i ikonlinjen direkte over e-mailen.
  3. En ny opgave vil blive indlæst i Todoist nederst til højre, og opgaven vil bestå af e-mailens titel og et link til e-mailen som indhold.
  4. Du kan også udfylde yderligere oplysninger om opgaven, inklusiv etiketter, prioriteter, datoer eller opgaver ved hjælp af Kvik-tilføj mulighederne.
  5. Klik på Tilføj opgave.
Når du har installeret plugin'et, kan du også bruge Todoist direkte fra Gmail ved at klikke på Todoist-linjen nederst til højre i Gmail. Du har fuld adgang til Todoist, så du kan tilføje, udføre og se dine opgaver med mere, alt sammen uden at skulle åbne et nyt vindue.