Hvordan bruger jeg Todoist til Gmail/Outlook-plugin?

Business

Hvis du har installeret et Todoist til Gmail eller Todoist til Outlook plugin, kan du her se, hvordan du nemt gør en e-mail til en ny opgave i Todoist.

1. Åbn eller marker den e-mail, du vil gøre til en opgave.
  2. Klik på Todoist plugin-ikonet, og klik derefter på + -tegnet for Kvik-tilføj.
  3. Klik på Tilføj e-mail som opgave linket nederst i Kvik-tilføj-vinduet. E-mail-titlen og linket tilføjes derefter til opgaven.
  4. Du kan også udfylde yderligere oplysninger om opgaven, inklusiv etiketter, prioriteter, datoer eller opgaver ved hjælp af Kvik-tilføj mulighederne.
  5. Klik på Tilføj opgave.
Et andet sted at finde Tilføj e-mail som opgave linket er i bunden af ethvert projekt, så længe en e-mail er åben i din e-mail-klient.