Todoist til non-profit organisationer

Business

Todoist er stolt af at kunne tilbyde nedsatte priser som en hjælpende hånd til vores non-profit brugere.

Non-profit organisationer kan opnå 50% rabat på Todoist Business, så de bedre kan organisere deres teams og bruge mere tid på at arbejde mod deres vigtigste mål, samtidig med at omkostningerne holdes nede.

Sådan ansøger du om rabatten

Hvis du er en del af en non-profit organisation, og er interesseret i at ansøge om 50% rabat, skal du følge instruktionerne nedenfor.

1. Før du ansøger om rabatten, skal din organisation have en Todoist Business konto.
  • Hvis du allerede har en Todoist Free eller Todoist Premium konto, skal du opgradere til Todoist Business med en 30-dages gratis prøveperiode.
  • Hvis du ikke har nogen Todoist eller Todoist Business konto, kan du starte din gratis Todoist Business prøveperiode her.
  • Udfyld ansøgningsskemaet på todoist.com/nonprofits. Du bliver bedt om at inkludere følgende materialer:
    • Din organisations navn & hjemmeside
    • Kort beskrivelse af din organisations mission
    • E-mail-adresse og teamnavn der er knyttet til den Todoist Business konto, du ønsker at modtage rabat på
    • Officiel dokumentation, der beviser non-profit status - et eksempel er 501(c)(3), eller dit lands lokale version af lignende dokumentation.

Sådan fungerer rabatten

Vi gennemgår din ansøgning, og vender tilbage til dig inden for 10 arbejdsdage.

Når du er godkendt, vil rabatten gælde for dine Todoist Business gebyrer fra det øjeblik og fremover. Eventuelle fremtidige gebyrer vil blive opkrævet til 50% af den fulde pris.

Din rabat bliver aktiv på en af 2 måder:

• Hvis du er ny til Todoist Business og stadig er på din 30 dages prøveperiode, når du bliver godkendt, vil du få 50% rabat på din første betaling. Bemærk, at hvis du godkendes i løbet af de sidste par dage af din prøveperiode, kan vi muligvis ikke nå at påføre rabatten på din første betaling, så ansøg så tidligt som muligt.
    • Hvis du er en eksisterende Todoist Business kunde, vil din næste betaling blive opkrævet med 50%, når din ansøgning er blevet godkendt.

Hvis du ikke godkendes, sender vi en e-mail direkte til dig for at give dig besked.

FAQ'er

Q: Kan rabatten gælde for betalinger, jeg allerede har foretaget? Vil den være pro rata?

A: Nej, vi kan ikke yde refusion til din organisation for betalinger, du allerede har foretaget. Rabatten vil heller ikke blive fordelt forholdsmæssigt på nogen måde. Vi vil dog helt sikkert anvende rabatten på alle fremtidige betalinger.

Dette gælder også for udgangen af din gratis prøveperiode. Hvis vi godkender din ansøgning, efter at din 30-dages gratis prøveperiode er overstået, kan vi ikke refundere dig for den første måned. Derfor er det vigtigt at ansøge så tidligt som muligt.

Q: Jeg har sendt min ansøgning, men har ikke hørt noget endnu. Hvor lang tid tager det?

A: Vi forsøger at svare på henvendelser inden for 10 arbejdsdage. Hvis der er gået mere end 10 dage, kan du kontakte os på discounts@doist.com.

Q: Kan jeg få rabatten på Todoist Premium?

A: Fordi denne rabat kun gælder for non-profit organisationer, gælder den ikke på Todoist Premium, der er til individuel brug. Opgrader til Todoist Business for at ansøge om rabatten.

Q: Tilbyder I rabat til uddannelses- eller affiliate-programmer?

A: Vi tilbyder i øjeblikket ikke rabat på Todoist til uddannelsesorganisationer eller affiliate-programmer. Vi håber dog på at lancere et Todoist for Education abonnement i fremtiden - du kan abonnere på Doist Bloggen for at modtage opdateringer.

Q: Hvad hvis vi ikke kan levere de ønskede oplysninger for at bevise, at vi er en non-profit organisation? Kan vi stadig få rabat?

A: Hvis du ikke kan bevise, at din organisation er en non-profit organisation pr. dokumentationen ovenfor, vil vi ikke kunne godkende rabatten. Vi kan desværre ikke gøre undtagelser.

Q: Hvad hvis jeg skifter den e-mail-adresse jeg bruger som Todoist Business admin? Hvad hvis jeg vil overføre ejerskab til en anden admin?

A: Din rabat gælder for Todoist Business kontoen og ikke selve e-mail-adressen. Så længe denne konto er aktiv, vil den stadig have rabatten.