Hvordan bruger jeg Todoist sammen med Flat Tomato?

Business

Hvad er Flat Tomato?

Flat Tomato er en tidsstyringsapp til iOS, der hjælper folk med at undgå forstyrrelser og måler den tid, de bruger på forskellige aktiviteter. Den bruger pomodoro-metoden, hvor du arbejder i cyklusser og tager regelmæssige pauser: normalt 25 minutters arbejde og derefter 5 minutters hvile.

Hvad gør integrationen?

Flat Tomato måler automatisk, hvor meget tid du bruger på hver opgave.

Hvordan forbinder jeg Todoist med Flat Tomato?

1. Download Flat Tomato App i App Store.

2. Åbn Flat Tomato og swipe fra venstre mod højre i hovedvinduet for at få vist menuen Konti.

3. Forbind din Todoist-konto.

4. I det næste vindue skal du vælge opgaver fra de projekter, du ønsker at arbejde med Flat Tomato.

Se videoen nedenfor for at se, hvordan det gøres.