Annuller din Todoist Business eller Todoist Premium-konto

Tilgængelig for:
Free
Premium
Business

Hvis du ønsker at annullere dit Todoist Business eller Todoist Premium-abonnement og nedgradere til en gratis konto, gør du det sådan her:

Todoist Business

På web skal team-administratoren følge disse trin for at nedgradere fra Todoist Business.

  1. Klik på tandhjuls-ikonet øverst til højre.
  2. Vælg Todoist Business admin.
  3. Gå til fanen Konto & fakturering.
  4. Klik på linket Annuller Todoist Business.
  5. Bekræft annulleringen ved at indtaste din adgangskode.

Hvis du har abonnementstid tilbage på din Todoist Business-konto, når du nedgraderer, burde din konto blive konverteret til Todoist Premium, hvor saldoen også overføres. Nogle gange sker dette ikke korrekt, i hvilket tilfælde du mister dit abonnement, og i sådan et tilfælde bør du kontakte vores supportteam for at få problemet løst.

Todoist Premium

Hvis du vil annullere dit Premium-abonnement inden for 30 dage af dit køb og få pengene tilbage, skal du kontakte vores supportteam. Hvis du har haft abonnementet i over 30 dage, kan du ikke få refunderet pengene, men du kan sørge for, at dit abonnement ikke er sat til automatisk fornyelse i den næste faktureringsperiode.

Der er forskellige måder at slå automatisk fornyelse af Todoist Premium fra på, baseret på hvilken betalingsmetode du brugte:

  • Kreditkortbetalinger foretaget via Todoist vil ikke automatisk blive fornyet.
  • App Store-abonnementer fornyes som standard automatisk, så du skal manuelt annullere dem. Muligheden for at annullere autofornyelse finder du ved at se dit Apple ID i iTunes eller App Store og derefter vælge "Abonnementer".
  • Abonnementer købt via PayPal og Google Play Butik fornyes/fornyes ikke automatisk afhængigt af mange faktorer. I sådanne tilfælde skal du tjekke din PayPal- eller Play Store-konto og kontrollere, om der findes et tilbagevendende Todoist-abonnement der. Hvis der gør, kan du fjerne det direkte der.

Refunderinger

Hvis du afbestiller dit Premium eller Business-abonnement inden for 30 dage af købet, er du berettiget til fuld refundering i henhold til vores refusionspolitik.

Kontakt vores supportteam med din anmodning om tilbagebetaling og angiv din betalingskvittering eller reference-ID på bestillingen.

Hvis du brugte App Store til at foretage købet, skal du kontakte Apple direkte for at få refunderet dine penge (da Apple ikke tillader os at behandle refunderinger).