Annuller din Todoist Business eller Todoist Premium-konto

Business

Hvis du ønsker at annullere dit Todoist Business eller Todoist Premium-abonnement og nedgradere til en gratis konto, kan du gøre det sådan her:

Todoist Business

På web skal team-admin følge disse trin for at nedgradere fra Todoist Business.

1. Klik på tandhjuls-ikonet øverst til højre.
  2. Vælg Todoist Business-admin.
  3. Gå til fanen Konto & Fakturering.
  4. Klik på linket Annuller Todoist Business.
  5. Bekræft annulleringen ved at indtaste din adgangskode.

Hvis du har resterende abonnementstid på din Todoist Business-konto, når du nedgraderer, burde din konto blive konverteret til Todoist Premium, hvor saldoen også overføres. Nogle gange sker dette ikke korrekt, i hvilket tilfælde du mister dit abonnement, og du bør da kontakte vores supportteam for at få problemet løst.

Todoist Premium

Hvis du vil annullere dit Premium-abonnement inden for 30 dage af købet og få pengene tilbage, skal du kontakte vores supportteam. Hvis du har haft abonnementet i over 30 dage, kan du ikke få refunderet pengene, men du kan sørge for, at dit abonnement ikke er sat til automatisk fornyelse i den næste faktureringsperiode.

Der er forskellige måder at slå automatisk fornyelse af Todoist Premium fra på, afhængig af hvilken betalingsmetode du brugte:

• Kreditkortbetalinger foretaget via Todoist vil ikke automatisk blive fornyet.
  • App Store-abonnementer fornyes som standard automatisk, så du skal manuelt annullere dem. Muligheden for at annullere autofornyelse finder du ved at se dit Apple ID i iTunes eller App Store og derefter vælge "Abonnementer".
  • Abonnementer købt via PayPal og Google Play Butik fornyes/fornyes ikke automatisk afhængigt af mange faktorer. I sådanne tilfælde bør du tjekke din PayPal- eller Play Store-konto og kontrollere, om der findes et tilbagevendende Todoist-abonnement der. Hvis der gør, kan du fjerne det direkte derfra.

Refunderinger

Hvis du afbestiller dit Premium eller Business-abonnement inden for 30 dage af købet, er du berettiget til fuld refundering i henhold til vores refusionspolitik.

Kontakt vores supportteam med din anmodning om tilbagebetaling og oplys din betalingskvittering eller ordrenummer.

Hvis du brugte App Store til at foretage købet, skal du kontakte Apple direkte for at få refunderet dine penge (da Apple ikke tillader os at behandle refunderinger).