Rediger et projektnavn

Business

Uanset om du har brug for at rette en stavefejl, eller du helt har ændret titlen, er det sådan her du redigerer et projektnavn i Todoist:

1. Hold markøren over det projekt, du vil omdøbe, og klik på ikonet med tre prikker, der vises til højre for dets navn.
  2. Vælg Rediger projekt i drop-down menuen.
  3. Indtast det nye navn
  4. Klik på Gem.
  1. Tryk på menu-ikonet øverst til venstre i dit Todoist.
  2. Tryk på Administrer projekter nederst på din projektliste.
  3. Tryk på det projekt, du vil omdøbe.
  4. Indtast det nye navn på projektet i Navnefeltet.
  5. Tryk på send-ikonet øverst til højre for at gemme dine ændringer.
  1. Swipe navnet på det projekt, du vil omdøbe, fra højre mod venstre.
  2. Tryk på blyant-ikonet.
  3. Indtast det nye navn på projektet i Navnefeltet.
  4. Tryk på Færdig øverst til højre for at gemme dine ændringer.
  1. Klik på det projekt, du vil omdøbe.
  2. Klik på ikonet med tre prikker øverst til højre.
  3. Vælg Rediger projekt i drop-down menuen.
  4. Indtast det nye navn på projektet i Navnefeltet.
  5. Klik på Gem.

Du kan også tilføje lidt variation til dine projekter ved at ændre projektfarven.