Todoist til uddannelse

Business

Tilmeldte studerende, undervisere og uddannelsesorganisationer er berettiget til 50% rabat på Todoist Business til at hjælpe dem med at være organiserede og på rette spor, mens de arbejder sig hen mod et af livets vigtigste mål.

Sådan ansøger du om rabatten

Hvis du er en tilmeldt studerende, underviser eller uddannelsesorganisation og er interesseret i at ansøge om 50% rabat, kan du indsende din ansøgning således:

1. Du eller din organisation skal have en Todoist Business-konto, før du ansøger om rabatten. Du kan lære mere om Todoist Business ved at gennemgå vores side med sammenligning af løsninger.
  • Hvis du allerede har en Todoist Business-konto, kan du gå direkte til trin 2.
  • Hvis du allerede har en Todoist Free eller Todoist Premium-konto, kan du nemt konvertere til Todoist Business uden at miste data ved at starte en 30-dages gratis prøveperiode.
  • Hvis du ikke har en Todoist eller Todoist Business-konto, kan du starte din gratis Todoist Business-prøveperiode her.
  • Udfyld ansøgningsskemaet på todoist.com/education. Du bliver bedt om at inkludere følgende oplysninger:
      • Dit navn
      • Din e-mailadresse (.edu eller tilsvarende lokal version foretrækkes)
      • Navnet på dit Todoist Business-team
      • E-mailen til din Todoist Business-konto (sørg for, at det er den administrator e-mail, der er knyttet til dit teams Todoist Business-konto, hvilket ikke nødvendigvis er din egen e-mailadresse)
      • Navnet på din organisation/skole/institution
      • Din organisations/skoles/institutions hjemmeside
      • Hvor din organisation/skole/institutions er placeret (land)
      • En kort beskrivelse af institutionen eller projektet, du vil bruge Todoist Business til
      • Officiel dokumentation der beviser din berettigelse. Eksempler på gyldig dokumentation inkluderer opdaterede, gyldige versioner af en af følgende eller lignende lokale versioner: Student- eller fakultet-id, screenshot af elev- eller fakultetsprofilside, seneste karakterbog eller udskrift, indskrivningsattest/verifikation eller relevant ansættelsesbrev.
      For flere detaljer om hvorfor rabatten kun gælder Todoist Business og ikke Todoist Premium kan du læse det første spørgsmål i FAQs sektionen nedenfor.

Sådan fungerer rabatten

Vi gennemgår din ansøgning, og vender tilbage til dig inden for 10 arbejdsdage.

Når du er blevet godkendt, vil rabatten automatisk blive anvendt til din Todoist Business-fakturering fra det tidspunkt og et helt år frem. Enhver faktura du pådrager dig i løbet af det næste år vil blive opkrævet til 50% af den fulde pris.

• Hvis du er ny til Todoist Business og stadig er i gang med din 30 dages prøveperiode, når du bliver godkendt, vil du få 50% rabat på din første betaling. Hvis du ansøger i løbet af de sidste par dage af din prøveperiode, kan vi muligvis ikke nå at gennemse din ansøgning og påføre rabatten på din første betaling. Sørg for at ansøge så tidligt som muligt.
      • Hvis du er en eksisterende Todoist Business-kunde, vil din næste faktura blive opkrævet med 50%, når din ansøgning er blevet godkendt.

Hvis din du ikke bliver godkendt, sender vi dig en e-mail med besked. Du kan derefter annullere din Todoist Business-konto, hvis du finder det nødvendigt.

FAQ'er

Q: Kan jeg få rabatten på Todoist Premium?

A: Desværre gælder denne rabat kun for Todoist Business på grund af den måde, hvorpå backend betalinger håndteres.

Vi beder dig om at konvertere din konto til en Todoist Business-konto, hvor du vil få glæde af alle de samme funktioner som i Todoist Premium (samt et par ekstra funktioner) til samme pris. Todoist Business kan bruges både af individer og teams.

Bemærk, at konverteringen til Todoist Business ikke påvirker dine eksisterende projekter eller opgaver på nogen måde.

Q: Kan rabatten gælde for betalinger, jeg allerede har foretaget? Vil den være pro rata?

A: Nej, vi kan ikke yde refusion for fakturaer, du allerede har betalt. Rabatten vil heller ikke blive fordelt forholdsmæssigt på nogen måde. Vi vil dog helt sikkert anvende den fulde rabat på alle fremtidige betalinger.

Dette gælder også for udgangen af din gratis prøveperiode. Hvis vi godkender din ansøgning, efter at din 30-dages gratis prøveperiode er overstået, kan vi ikke refundere dig for den første måned. Derfor er det vigtigt at ansøge så tidligt som muligt.

Q: Jeg har sendt min ansøgning, men har ikke hørt noget endnu. Hvor lang tid tager det?

A: Vi forsøger at svare på henvendelser inden for 10 arbejdsdage. Hvis der er gået mere end 10 dage,bedes du kontakte vores support-team.

Q: Hvad er mit "Todoist Business teamnavn" og hvor kan jeg finde det?

A: Dit Todoist Business-teamnavn er det teamnavn, du brugte, da du tilmeldte din Todoist Business-konto.

Hvis du har glemt dit Todoist Business teamnavn, kan du finde det ved at logge ind på din Todoist admin-konsol ved hjælp af nedenstående instruktioner:

• På web logger du ind på Todoist. Sørg for, at du logger ind fra adminkontoen for dette Todoist Business-team.
      • Klik på tandhjuls-ikonet øverst til højre.
      • Vælg Todoist Business admin.
      • Klik på Konto og fakturering linket til venstre.
      • Du finder dit kontonavn under Teamnavn.

Q: Hvad hvis jeg ikke kan levere de ønskede oplysninger for at bevise min uddannelsesmæssige status? Kan jeg stadig få rabat?

A: Hvis du ikke kan bevise din uddannelsesmæssige status ved hjælp af ovenstående dokumentation, vil vi ikke kunne godkende rabatten. Vi kan desværre ikke gøre undtagelser.

Q: Hvad hvis jeg skifter den e-mailadresse jeg bruger som Todoist Business admin? Hvad hvis jeg vil overføre ejerskab til en anden admin?

A: Din rabat gælder for Todoist Business-kontoen og ikke selve e-mailadressen. Så længe denne konto er aktiv, vil den stadig have rabatten.

Q: Hvor lang tid varer rabatperioden, og hvad sker der, når min rabatperiode slutter?

A: Din rabat gælder i 1 år fra godkendelsesdatoen. Vi sender dig en påmindelse om din rabatstatus 14 dage før den udløber. Hvis du ønsker at ansøge igen, skal du sørge for at indsende din ansøgning mindst 10 dage før udløb ved at besøge todoist.com/education og følge de samme trin, som du gjorde før.

Når din rabat udløber, kan du vælge at ansøge igen ved at besøge todoist.com/education og følge de samme trin, som du gjorde før.

Hvis du ikke længere er studerende, kan du blot lade dit abonnement overgå til en almindelig Todoist Business-konto, hvor du bliver faktureret til standard pris. Du kan gøre dette ved at lade din konto automatisk forny sig.

Du kan også til enhver tid nedgradere din konto og fortsætte med gratis at bruge alle Todoists grundlæggende funktioner.

Q: Hvad sker der, hvis jeg ikke længere er studerende?

A: Hvis du ikke længere er en studerende eller underviser, kan du fortsætte med at bruge Todoists avancerede funktioner til standard pris. Du skal blot lade dit abonnement forny, og så vil du automatisk blive opkrævet fuld pris for det kommende år.

Du kan også til enhver tid nedgradere din konto og fortsætte med gratis at bruge alle Todoists grundlæggende funktioner.