Skift dit navn eller avatarbillede

Business

Hold dit Todoist opdateret ved at ændre dit navn eller profilbillede. Sådan gør du:

1. Klik på tandhjuls-ikonet øverst til højre, og vælg Indstillinger.
  2. Åbn fanen Konto.
  3. For at ændre dit navn, klikker du på Rediger ud for dit navn. Indtast dit nye navn og klik Gem.
  4. For at ændre din avatar skal du klikke på din nuværende avatar. Vælg Rediger. Klik på Vælg fil og vælg et billede fra din computer. Klik derefter på Upload billede.
  1. Klik på tandhjuls-ikonet øverst til venstre og vælg Konto.
  2. Klik på Rediger.
  3. For at ændre dit navn, klikker du på Rediger ud for dit navn. Indtast dit nye navn.
  4. For at ændre din avatar skal du klikke på din nuværende avatar. Vælg et billede fra din computer.
  5. Klik på Gem knappen.
  1. Tryk på menu-ikonet øverst til venstre.
  2. Tryk på indstillinger > Konto.
  3. For at ændre dit navn trykker du på Navn. Indtast dit nye navn og tryk på Færdig.
  4. For at ændre din avatar trykker du på din nuværende avatar. Derefter kan du enten:
    1. Vælge Tag billede for at tage et billede og anvende det som din avatar.
    2. Vælge Vælg billede for at vælge et foto fra din enhed.
    3. Vælge Fjern nuværende billede for at fjerne din nuværende avatar.
  1. Tryk på tandhjuls-ikonet øverst til højre.
  2. Tryk på Rediger profil.
  3. For at ændre dit navn trykker du på dit nuværende navn. Rediger eller erstat dit nuværende navn.
  4. For at ændre din avatar skal du trykke på Avatar. Derefter kan du enten:
    1. Vælge Tag billede for at tage et billede og anvende det som din avatar.
    2. Vælge Vælg eksisterende billede for at vælge et foto fra din enhed.
    3. Vælge Fjern nuværende billede for at fjerne din nuværende avatar.
  5. Tryk på Færdig øverst til højre.