Har du problemer med synkronisering?

Business

Hvis Todoist ikke synkroniserer din opgaveliste korrekt, er der et par måder du kan forsøge at løse problemet på:

Hvis du bruger flere Todoist-apps

Hvis du bruger flere Todoist-apps, og de ikke synkroniserer din opgaveliste korrekt (fx hvis iOS-appen og Windows-appen viser forskellige opgaverlister), anbefaler vi, at du identificerer, hvilken platform der ikke synkroniseres og derefter rapporterer det til support.

For at finde ud af, hvilken app der ikke synkroniseres, foreslår vi, at du logger ind på Todoist web og sammenligner opgavelisten dér med de opgavelister, som vises på dine apps.

For at sikre, at du har den seneste opdatering af Todoist web, skal du først logge ud af Todoist web og derefter logge ind igen.

Når du igen har logget ind på Todoist web, er den opgaverliste, du vil se, sandsynligvis den rigtige opgaveliste, der er gemt i vores database. Du kan sammenligne den med opgavelisterne på dine apps.

Hvis du fx Bruger Todoist til iOS og Todoist til Windows og har problemer, kan du sammenligne dem med web for at se, hvilken en der ikke virker:

• Hvis du har tilføjet en opgave til Todoist til iOS, der ikke vises i Todoist til web, er der problemer med Todoist til iOS.
  • Hvis du har tilføjet en opgave til Todoist til iOS, der vises i Todoist til web, men ikke vises i Todoist til Windows, er der problemer med Todoist til Windows.

Du kan bruge denne fremgangsmåde med to vilkårlige apps for at finde ud af, hvor problemet ligger.

Når du har disse oplysninger, kan du derefter rapportere dem til vores supportteam. Dette vil hjælpe vores udvikler med at lokalisere problemet og få dig op og køre igen.

Hvorfor lykkes det ikke app'en at synkronisere mellem mine apps?

Problemet vil oftest skyldes et af to problemer for hver enkelt app. App'en skriver enten ikke korrekt til vores database, eller den opdateres ikke korrekt fra vores database.

Hvis du fx bruger iOS og Windows, og de ikke synkroniseres korrekt, kan det skyldes en af disse fire situationer:

• iOS-app fejler at skrive: iOS-app'en skriver ikke korrekt til vores database, så når du åbner Todoist i andre apps, modtager de ikke den seneste opdatering fra iOS.
  • iOS-app fejler at læse: Andre apps skriver korrekt til databasen, men iOS-app'en modtager ikke opdateringen.
  • Windows-app fejler at skrive: Windows-app'en skriver ikke korrekt til vores database, så når du åbner Todoist i andre apps, modtager de ikke den seneste opdatering fra Windows.
  • Windows-app fejler at læse: Andre apps skriver korrekt til databasen, men Windows-app'en modtager ikke opdateringen.

Sammenlign din opgaveliste med Todoist web for at finde ud af, hvor problemet ligger.