Seinfeld's 'Don’t Break the Chain' med Todoist

Business

Med Todoist kan du forbedre din produktivitet ved at følge Jerry Seinfelds metode, 'Don't Break the Chain'. Markér opgaver som færdige, når du udfører dem. Efter et stykke tid har du en kæde. Alt, du så behøver at gøre, er ikke at bryde kæden og se dig selv blive bedre.

Sådan opretter du Seinfelds 'Don't Break the Chain'-workflow i Todoist:

1. Opret en tilbagevendende opgave (daglig, ugentlig eller hver mandag, fredag) for enhver vane, du ønsker at skabe, fx lære 20 nye spanske ord hver dag eller jogge 5 km hver lørdag.
  2. (Valgfrit) Angiv et tidspunkt for hvornår, du ønsker, at app'en skal minde dig om at udføre opgaven.
  3. Udfør opgaven og markér den regelmæssigt som færdig for at se kæden vokse. Én ting er vigtig: Bryd ikke kæden.

Lær andre måder at være produktiv på med Den ultimative vejledning til personlige produktivitetsmetoder.