Seinfeld's 'Don’t Break the Chain' med Todoist

Business

Med Todoist kan du forbedre din produktivitet ved at følge Jerry Seinfelds metode, 'Do not Break the Chain'. Marker opgaver som færdige, når du udfører dem. Efter et stykke tid har du en kæde. Alt, du behøver at gøre, er ikke at bryde kæden og se dig selv blive bedre.

Sådan opretter du Seinfelds 'Do not Break the Chain' workflow i Todoist:

1. Opret en tilbagevendende opgave (daglig, ugentlig eller hver mandag, fredag) for enhver vane, du ønsker at skabe, fx lære 20 nye spanske ord hver dag eller jogge 5 km hver lørdag.
  2. (Valgfrit) Angiv et tidspunkt for, hvornår du ønsker, at app'en skal minde dig om at udføre opgaven.
  3. Udfør opgaven og marker den regelmæssigt som færdig for at se kæden vokse. Én ting er vigtig: Bryd ikke kæden.