Seinfeld's 'Don’t Break the Chain' med Todoist

Business

Med Todoist kan du forbedre din produktivitet ved at følge Jerry Seinfelds metode 'Do not Break the Chain'. Marker opgaven som færdig, når du udfører den. Efter en tid har du en kæde. Alt du skal gøre er ikke at bryde kæden og se dig selv blive bedre.

Sådan opretter du Seinfelds 'Do not Break the Chain' workflow i Todoist:

1. Opret en tilbagevendende opgave (daglig, ugentlig eller hver mandag, fredag) for enhver vane, du ønsker at skabe, fx lær 20 nye spanske ord hver dag eller 5km jogging hver lørdag.
  2. (Valgfrit) Angiv et tidspunkt for, hvornår du ønsker, at app'en skal minde dig om at udføre opgaven.
  3. Udfør opgaven og marker den som færdig regelmæssigt for at se kæden vokse. Én ting er vigtig: Bryd ikke kæden.