Slet din konto

Tilgængelig for:
Free
Premium
Business

Vi er kede af at høre, at du overvejer at slette din Todoist-konto :(


Hvis du sletter din konto, slettes alle data i dit Todoist, inklusiv opgaver, projekter, etiketter, filtre, kommentarer, filer osv. Hvis du sletter din konto, kan du ikke gendanne den eller andre data, der er knyttet til kontoen.

Hvis du bruger Google eller Facebook til at logge ind med, skal du først tilføje en adgangskode til din Todoist-konto under Indstillinger > Konto.

  1. Åbn Todoist-appen eller log ind på din konto på www.todoist.com.
  2. Øverst til højre klikker du på tandhjuls-ikonet og vælger Indstillinger.
  3. Åbn Konto fanen, og klik på Slet min Todoist-konto.
  4. Indtast din adgangskode og del eventuel feedback om din Todoist-oplevelse i kommentarfeltet.
  5. Klik på Slet min konto.
  1. Tryk på mere-ikonet øverst til venstre.
  2. Tryk på Indstillinger > Konto.
  3. Tryk på Slet konto.
  4. Følg instruktionerne for at slette din konto.

 

For Premium-brugere: Hvis du har betalt for Todoist Premium via PayPal eller Google Play Butik, skal du sørge for at annullere eventuelle tilbagevendende abonnementer for at forhindre yderligere betalinger.

Vi leder altid efter måder at forbedre os på. Hvis du har feedback om hvorfor Todoist ikke fungerede for dig, så kontakt os på support@todoist.com. Vi sætter stor pris på det!