Log ind på Todoist

Business

Sådan logger du ind på Todoist:

1. Åbn Todoist app'en.
  2. Klik Log ind.
  3. Vælg, hvordan du vil logge ind på din konto (det skal være den samme mulighed, du oprettede din konto med):
    • Klik Log ind med Google-konto og vælg den Google-konto, der er knyttet til din Todoist-konto.
    • Klik Log ind med Facebook-konto og opret forbindelse til din Facebook-konto.
    • Indtast din e-mail-adresse og adgangskode, og klik derefter på Log ind knappen.
  1. Åbn Todoist app'en.
  2. Vælg, hvordan du vil logge ind på din konto (det skal være den samme mulighed, du oprettede din konto med):
    • Tryk Fortsæt med Google-konto og vælg den Google-konto, der er knyttet til din Todoist-konto.
    • Tryk på Fortsæt med Facebook-konto og opret forbindelse til din Facebook-konto.
    • Tryk på Fortsæt med e-mail, indtast din e-mail-adresse og adgangskode og tryk derefter på Log ind knappen.