Udskriv dine opgaver

Business

Ligegyldigt hvor meget du er afhængig af din digitale to-do-liste, har du nogle gange behov for at se dine opgaver på papir. Sådan udskriver du dem fra dit Todoist:

1. Åbn den liste, du ønsker at udskrive: Indbakke, Team-indbakke (Todoist Business), I dag, Næste 7 dage eller et bestemt projekt, etiket eller filter.
  2. Klik på Handlingsmenuen (blyant og skiftenøgle-ikonet) øverst til højre og vælg Udskriv. Hvis nogle af dine opgaver indeholder kommentarer, bliver du spurgt, om du vil medtage dem i din udskrift.

På nuværende tidspunkt kan du desværre kun udskrive opgaver fra Todoists apps til web, Mac eller Windows (legacy).