Opret en Todoist-konto

Business

Tak fordi du overvejer Todoist! Du kan komme i gang med en ny konto på få sekunder:

1. Åbn Todoist app'en.
  2. Øverst til højre klikker du på Registrer dig.
  3. Klik på knappen Registrer med Google-konto, og vælg den Google-konto, du vil knytte til din Todoist-konto, eller Registrer med Facebook-konto og opret forbindelse til din Facebook-konto, eller indtast dit navn, din e-mailadresse og din adgangskode, og klik derefter på Opret min konto.
  1. Åbn Todoist app'en.
  2. Klik på Registrer dig knappen.
  3. Klik på knappen Registrer med Google, og vælg den Google-konto, du vil knytte til din Todoist-konto, eller Registrer med Facebook-konto og opret forbindelse til din Facebook-konto, eller indtast dit navn, din e-mailadresse og din adgangskode, og klik derefter på Registrer dig knappen.
  1. Åbn Todoist app'en.
  2. Tryk på knappen Fortsæt med Google, og vælg den Google-konto, du vil knytte til din Todoist-konto, eller Fortsæt med Facebook og opret forbindelse til din Facebook-konto eller Fortsæt med e-mail: Indtast dit navn, din e-mailadresse og din adgangskode, og tryk derefter på Registrer dig knappen.
  1. Åbn Todoist app'en.
  2. Tryk på knappen Registrer dig med Google, og vælg den Google-konto, du vil knytte til din Todoist-konto, eller Registrer dig med Facebook og opret forbindelse til din Facebook-konto eller indtast dit navn, din e-mailadresse og din adgangskode, og tryk derefter på Registrer dig knappen.

Hvis du lige er begyndt med Todoist, bør du tjekke vores Kom godt i gang vejledning.