Integrationer

Business

Forbind alle de apps, du bruger til at få tingene gjort, og hold det hele organiseret med Todoist. Under Todoist integreringer finder du talrige apps, du kan bruge til at tilføje nyttige funktioner til din to-do-liste.

Her er nogle ting, du kan gøre med Todoist integrationer:

Sådan kommer du i gang:

Enhver kan udvikle en Todoist integration, så vælg tjenester, du stoler på. Vores katalog over integreringer indeholder en liste over apps, du kan starte med. Hvis du har mistanke om, at en app er i strid med vores API-vilkår, bedes du fortælle det til os.

Hvis du er udvikler og er interesseret i at udvikle en Todoist-integration, kan du besøge vores Todoist API dokumentation for at komme i gang. Du kan altid sende os spørgsmål eller fortælle os hvad du er i gang med - det vil glæde os at høre om det.