Aktiver/deaktiver Karma

Business

Todoist Karma måler din produktivitet, giver dig mulighed for at opstille daglige og ugentlige mål og visualiserer tendenser over tid. Hvis du ikke finder det nyttigt, kan du slå det fra under dine indstillinger. Sådan gør du:

1. Øverst til højre i dit Todoist klikker du på din Karma-score.
  2. Nederst i drop-down vinduet skal du klikke på Karma-indstillinger og mål.
  3. Nederst i dine Karma-indstillinger skal du skifte Skjul Karma muligheden til TIL eller FRA.
  1. Øverst til venstre i dit Todoist trykker du på tandhjuls-ikonet.
  2. I listen over indstillinger vælger du Karma.
  3. Skift Vis Karma muligheden til TIL eller FRA.
  1. Øverst til venstre i dit Todoist trykker du på menu-ikonet.
  2. Nederst på navigationsmenuen trykker du på Settings.
  3. Vælg Karma.
  4. Øverst i dine Karma-indstillinger skal du trykke for at slå Karma TIL eller FRA.
  1. Øverst i dit Todoist trykker du på tandhjuls-ikonet.
  2. I listen over indstillinger vælger du Karma.
  3. Nederst i dine Karma-indstillinger skal du skifte Skjul Karma muligheden til TIL eller FRA.