Brug Todoist offline

Business

At bruge Todoist offline er en fantastisk måde at blive organiseret hvor som helst, når som helst.

Todoist offline-tilstand aktiveres automatisk, når du ikke har adgang til internettet på følgende platforme: Web, Android, iOS, macOS og Windows 10.

Eventuelle ændringer, du foretager i Todoist, mens du er offline, synkroniseres automatisk med serveren, så snart du genopretter forbindelse til internettet.

Før du går i offline-tilstand, skal du sørge for, at du er logget på Todoist, da du ikke kan logge ind på app'en, mens du er offline.