Skift farvetemaer

Business

Giv dit Todoist et personligt look og feel ved at tilpasse farven på temaet.

Vælg mellem ti smukke farver: Todoist Rød (gratis), Noir (gratis), Neutral (gratis), Mandarin (gratis), Solsikke (Premium), Kløver (Premium), Blåbær (Premium), Himmel (Premium), Ametyst (Premium) og Grafit (Premium).

Farven, du vælger, vises i øverste linje og i handlings-links i appen.

1. Åbn Todoist app'en.
  2. Øverst til højre skal du klikke på tandhjuls-ikonet og vælge Indstillinger.
  3. Åbn fanen Temaer.
  4. Vælg et tema for at forhåndsvise det.

1. Åbn Todoist app'en.
  2. Øverst til venstre skal du klikke på tandhjuls-ikonet og vælge Brugertilpasning.
  3. Under "Farver" vælger du et tema.

1. Åbn Todoist app'en.
  2. Nederst i venstre menu trykker du på Indstillinger > Tema.
  3. Vælg et tema.

1. Åbn Todoist app'en.
  2. Klik på tandhjuls-ikonet i øverste højre hjørne.
  3. Tryk på Tema i menuen Settings .
  4. Vælg et tema.