Skift farvetemaer

Business

Giv dit Todoist et personligt præg ved at tilpasse farven på temaet.

Vælg mellem ti smukke farver: Todoist Rød (gratis), Noir (gratis), Neutral (gratis), Mandarin (gratis), Solsikke (Premium), Kløver (Premium), Blåbær (Premium), Himmel (Premium), Ametyst (Premium) og Grafit (Premium).

Farven, du vælger, vises i øverste linje og i handlings-links i app'en.

1. Øverst til højre i dit Todoist klikker du på tandhjuls-ikonet og vælger Indstillinger.
  2. Klik på fanen Temaer.
  3. Vælg det tema, du ønsker at bruge.

1. Øverst til venstre i dit Todoist klikker du på tandhjuls-ikonet.
  2. I højre side, under fanen Indstillinger klikker du på Tema.
  3. Vælg det tema, du ønsker at bruge.

1. Øverst til venstre i dit Todoist trykker du på menu-ikonet.
  2. Nederst i menuen til venstre trykker du på Indstillinger og vælger Tema.
  3. Vælg det tema, du ønsker at bruge.

1. Mens du er på din Todoist-hovedside, skal du trykke på tandhjulsikonet øverst til højre.
  2. Under Indstillinger vælger du Tema.
  3. Vælg det tema, du ønsker at bruge.