Skift farvetemaer

Business

Giv dit Todoist et personligt præg ved at tilpasse farven på temaet.

Vælg mellem ti smukke farver: Todoist Rød (gratis), Noir (gratis), Neutral (gratis), Mandarin (gratis), Solsikke (Premium), Kløver (Premium), Blåbær (Premium), Himmel (Premium), Ametyst (Premium) og Grafit (Premium).

Farven, du vælger, vises i øverste linje og i handlings-links i app'en.

1. Åbn Todoist-app'en.
  2. Øverst til højre skal du klikke på tandhjuls-ikonet og vælge Indstillinger.
  3. Åbn fanen Temaer.
  4. Vælg et tema for at se et preview af det.

1. Åbn Todoist app'en.
  2. Øverst til venstre skal du klikke på tandhjuls-ikonet og vælge Brugertilpasning.
  3. Under "Farver" vælger du et tema.

1. Åbn Todoist-app'en.
  2. Nederst i venstre menu trykker du på Indstillinger > Tema.
  3. Vælg et tema.

1. Åbn Todoist-app'en.
  2. Klik på tandhjuls-ikonet i øverste højre hjørne.
  3. Tryk på Tema i menuen Indstillinger .
  4. Vælg et tema.