Etiketter

Business

Spar tid ved at gruppere ensartede opgaver med etiketter. Du kan på få sekunder hive en liste frem over alle opgaver med en given etiket.

Du kan tilføje enhver etiket, du har lyst til, men her er et par populære til at komme i gang med:

• @e-mail – Brug denne etiket til at oprette en liste over alle e-mailopgaver på tværs af alle dine projekter, så du kan besvare dem alle på én gang.
  • @afventer – Tilføj denne etiket til alle de opgaver, hvor du venter på noget for at komme i gang, så du ikke glemmer at følge op.
  • @15_min – Tjek denne etiket, når du har 15 ekstra minutter til at klare en lille opgave eller to.

Sådan tilføjer du en etiket

På enhver platform - web, skrivebord eller mobil - skal du blot skrive @ i opgavefeltet direkte efterfulgt af etiketnavnet. Du vil kunne vælge fra en liste over eksisterende etiketter eller tilføje en ny.

Den smarte Kvik-tilføj vil automatisk genkende og tilføje etiketten, når du gemmer opgaven.

Pynt dine etiketter med emoji. For eksempel @e-mail 💌 eller @afventer 💤.

Sådan søger du på en etiket

Indtast etiketnavnet i søgefeltet øverst i dit Todoist. Hvis du fx skriver "@afventer" i søgefeltet, hentes alle opgaver med etiketten @afventer frem.

I apps til web, macOS eller Windows kan du bruge tastaturgenvejen f til at starte en ny søgning.

Du kan også finde en komplet liste over dine eksisterende etiketter under fanen Etiketter i dit Todoist.

Klik eller tryk på et hvilket som helst etiketnavn for at hente en liste over alle de tilknyttede opgaver frem. (Opgaver med den pågældende etiket, der er tildelt andre mennesker, vil blive udelukket fra listen.)

Du kan også oprette filtre ved hjælp af etiketter . For eksempel vil filterforespørgslen "i dag & @e-mail" finde alle dine opgaver med @e-mail etiketten, som også har forfaldsdato i dag.

Mere om etiketter: