Tekstformatering

Business

Få din opgave til at skille sig ud med fed, krydr dine projektnavne med emojis 🎉, eller ændr den hyperlinkede tekst i dine kommentarer.

Hypertekst, fed tekst, kursiv tekst og emojis understøttes alle i opgaver, projektnavne og kommentarer. Emojis understøttes også i etiketnavne 👏

Tekstformatering fungerer på samme måde, uanset hvilken platform du bruger.

Formateringsmuligheder

I opgavenavne, projektnavne og kommentarer understøtter vi:

• Fed: **fed**

• Kursiv: *kursiv*

• Fed & kursiv: ** *fed & kursiv* ** eller * **fed & kursiv** *

I kommentarer understøtter vi også:

• Inline kode: `indsæt kode her`

• Kodeblok: ```indsæt kode her```

Emoji-ficer dit Todoist

I opgavenavne, projektnavne, opgavekommentarer og etiketnavne understøtter vi alle de standard emojis, du har lært at kende og ❤️.

Emoji pro-tip #1: Kopier og indsæt en emoji direkte fra et website som fx getemoji.

Emoji top tip #2: Brug de mindre-kendte-men-meget-nyttige emoji genveje til Mac og Windows for hurtigt at tilføje en hvilken som helst emoji til Todoist web, Mac og Windows apps 💨