Giv Premium som en gave

Business

Lyst til at give nogen en gave der giver uovertruffen produktivitet og organisatorisk zen? Giv Todoist Premium 🎁

Du kan købe en Premium gavekode til enhver, der enten ikke har en Todoist konto endnu eller har en gratis eller Premium konto (Todoist Business-brugere kan ikke indløse gavekoder til Premium).

Gå til todoist.com/gifts for at købe din gave. Alle gavekoder kan indløses på todoist.com/redeem.

For hver 1-års gave-abonnement du køber, vil du automatisk modtage 3 måneders ekstra Premium på din egen Todoist konto som en bonus.

For at kunne købe en Todoist gavekode, skal du selv have en Todoist konto. En gavekode kan ikke aktiveres på samme konto, den blev købt fra.

Nogle nyttige svar på almindelige spørgsmål:

Jeg har mistet min Todoist gavekode. Hvad gør jeg?

Du skal blot kontakte vores kundeservice. De vil sørge for, du får adgang til din gavekode.

Kan jeg få pengene tilbage?

Ja! Hvis der er gået mindre end 30 dage siden købet, skal du blot kontakte vores kundeservice for at få pengene tilbage. Gavenkode, du har købt, vil blive deaktiveret, og de 3 måneders ekstra Premium vil blive fjernet fra din Todoist konto. Hvis koden allerede er aktiveret, vil den resterende Premium-tid fjernes fra denne konto.

Kan jeg give Todoist Business som gave?

Todoist gavekoder findes kun til Premium-abonnementer. Der er i øjeblikket ingen måde at købe Todoist Business som en gave.

Kan jeg overføre en Todoist gavekode til en anden?

En Todoist gavekode kan fuldt ud overdrages. Hvis du sender en gavekode til en, der ikke ønsker det, kan du altid sende den samme gavekode til en anden person, så længe koden endnu ikke er blevet aktiveret.

Har en Todoist gavekode en udløbsdato?

Todoist gavekoder udløber ikke.