Hvad er forskellen på Premium og Business?

Business

Todoist Business omfatter alle funktionerne fra Todoist Premium – såsom påmindelser, kommentarer, fil-uploads og meget mere - samt et par praktiske muligheder for team-medlemmer og admins:

• Tilføj og administrér brugere fra ét centralt sted
  • Administrér betalinger og fakturaer ét centralt sted
  • Fjern brugere fra delte projekter (fx når en medarbejder forlader virksomheden)
  • Angiv rettigheder for projektdeling (for eksempel kan du gøre det muligt kun at dele projekter med andre, der er en del af samme konto)
  • Du kan nemt dele projekter med andre på samme konto ved hjælp af navne i stedet for at skrive hver team-medlems e-mail (hver bruger har adgang til deres teams kontaktliste).

Er du nysgerrig om, hvordan Todoist Business kan hjælpe dit team med at blive organiseret og ansvarlig? Få mere at vide om Todoist Business, eller tilmeld dig en gratis 14-dages prøveperiode for at prøve det af med dit team.