Tilføj en Todoist-widget til din Android-låseskærm

Business

Du kan tilføje en Todoist-widget til din låseskærm, så du kan se dine kommende opgaver på et øjeblik og tilføje nye uden at skulle låse din telefon op. Sådan gør du:

Understøttelse af widgets til låseskærmen blev droppet i Android Lollipop, så dette vil kun fungere for versioner forud for 5.0.

1. I portrættilstand skal du swipe tværs over det øverste af skærmen, indtil du ser plus-ikonet. I landskabstilstand skal du swipe mod højre fra venstre side af skærmen.
  2. Tryk på plus-ikonet. Indtast din PIN, dit mønster eller din adgangskode, hvis du bliver bedt om det. En liste over tilgængelige widgets vises.
  3. Tryk på Todoist-widgeten for at tilføje den.