Prøv Todoist Business helt gratis

Tilgængelig for:
Free
Premium
Business

Todoist Business hjælper teams med at holde sig organiserede og ansvarlige uden alt det sædvanlige bureaukrati. Det er den enkle, men stærke opgavestyring, du er blevet vant til fra Todoist, tilpasset til arbejde i teams. Og med apps til alle de enheder, som dit team allerede bruger.

Nogle af de ting som dit team kan med Todoist Business:

  • Tildele opgaver og fastsætte forfaldsdatoer, så alle ved, hvem der er ansvarlig for hvad.
  • Dele filer, diskutere detaljer og have alle relevante oplysninger organiseret ét sted.
  • Få et klart overblik over, hvad der sker i hvert projekt - hvad der allerede er sket, og hvad det næste er.

Og meget, meget mere.

Er du nysgerrig omkring, hvordan Todoist Business kan hjælpe dit team med at holde sig organiseret og ansvarlig?

Få mere at vide om Todoist Business, eller tilmeld dig en gratis 30-dages prøveperiode for at prøve det med dit team.

 

Spørgsmål folk ofte har på dette tidspunkt:

Hvad er forskellen mellem Todoist Premium og Todoist Business?

Todoist Business omfatter alle funktionerne fra Todoist Premium – såsom påmindelser, kommentarer, fil-uploads og meget mere – samt et par praktiske muligheder for team-medlemmer og admins:

  • Tilføj og administrer brugere fra ét centralt sted.
  • Administrer betalinger og fakturaer ét centralt sted.
  • Fjern brugere fra delte projekter (for eksempel når en medarbejder forlader virksomheden).
  • Angiv rettigheder for projektdeling (for eksempel kan du gøre det muligt kun at dele projekter med andre, der er en del af samme konto).
  • Du kan nemt dele projekter med andre på samme konto ved hjælp af navne i stedet for at skrive hver team-medlems e-mail (hver bruger har adgang til deres teams kontaktliste).

Jeg er allerede Premium-bruger. Hvordan skifter jeg til Business?

Du kan ændre din kontostatus fra Premium til Business når som helst uden at miste dine data eller at skulle betale igen for opgraderede konti. Du skal blot gå til https://todoist.com/business og starte prøveperioden.

Vores system kontrollerer automatisk, om du eller eventuelle inviterede konti er Premium, og konverterer værdien af den resterende Premium-tid til en kontosaldo for dit Business-team. Denne saldo vil så blive brugt til delvist eller fuldstændigt at dække din første Business-faktura.