Påmindelser

Business

Hemmeligheden til nemt at huske alt? Få Todoist til at påminde dig.

Uanset om der er tale om din mors fødselsdag eller deadlinen for en vigtig rapport, skal du blot oprette en Todoist-påmindelse og ikke tænke mere over det. Todoist sender dig en push-notifikation, e-mail eller SMS om opgaven, så du aldrig glemmer noget.

Du kan endda få en påmindelse udløst på et bestemt sted, som fx når du kører forbi supermarkedet.

Opret automatiske påmindelser

Du kan få Todoist til at oprette en automatisk påmindelse for hver opgave, der har både en forfaldsdato og tidspunkt. Det betyder, at du ikke engang behøver huske at oprette påmindelsen. Når du for eksempel opretter en opgave til i morgen klokken 16, sender Todoist automatisk en påmindelse 30 minutter før.

Du kan skifte dine standardindstillinger for påmindelser til 1) at vælge hvor lang tid i forvejen, du vil have den automatiske påmindelse, og 2) om du vil have den sendt via push-notifikation, e-mail eller SMS.

Opret brugerdefinerede påmindelser

Du kan også oprette brugerdefinerede påmindelser til enhver opgave (herunder lokalitetsbaserede påmindelser), uanset om den har forfaldsdato og -tidspunkt eller ej.

Lokalitetsbaserede påmindelser kan oprettes fra enhver platform, men de udløses kun med Todoist på din iOS- eller Android-enhed.

For at aktivere lokalitetsbaserede påmindelser på iOS2 skal du gå til din iOS-enheds Indstillinger > Anonymitet > Lokalitetstjenester og aktivere "Lokalitetstjenester " der.

På Android er alt allerede indstillet som standard.

1. Når du tilføjer eller redigerer en opgave, skal du blot klikke på ur-ikonet nederst til højre.

2. På den næste skærm klikker du på ur-ikonet for at vælge, om du vil oprette en tidsbaseret eller lokalitetsbaseret påmindelse. Hvis din opgave har et forfaldstidspunkt, vil du se en tredje mulighed – "Før opgave" – til at oprette en påmindelse, der udløses en vis tid, før din opgave forfalder.
  3. Afhængigt af hvilken valgmulighed, du vælger i trin 2, skal du indstille udløseren for din påmindelse – indtast lokaliteten, den specifikke dato og tidspunkt eller vælg, hvor lang tid før opgaven forfalder at påmindelsen skal udløses.
  4. Klik på enheds-ikonet til højre for at vælge om du vil have påmindelsen sendt via push-notifikation, e-mail eller SMS. Hvis opgaven er i et delt projekt, kan du også vælge at oprette en påmindelse til et team-medlem ved hjælp af dennes standard påmindelsesformat.
  5. Klik på "Tilføj påmindelse" for at gemme din påmindelse.

1. Når du tilføjer eller redigerer en opgave, skal du blot klikke på ur-ikonet nederst til højre.
  2. Indtast en dato og tidspunkt, der skal udløse din påmindelse.
  3. Klik på Tilføj påmindelse eller tryk Enter for at gemme den.

Lige nu kan du kun oprette tidsbaserede påmindelser via push-notifikation til dig selv på Windows 10. I fremtiden vil vi tilføje lokalitetsbaserede påmindelser, påmindelser via e-mail eller SMS og påmindelser sendt til team-medlemmer.

1. Tryk på en eksisterende opgave.
  2. Tryk på ur-ikonet, der vises under opgaven.
  3. På den næste skærm vælger du, om du vil oprette en tidsbaseret eller lokalitetsbaseret påmindelse.
  4. Afhængigt af hvilken valgmulighed, du vælger i trin 3, skal du indstille udløseren for din påmindelse – indtast lokaliteten, angiv en brugerdefineret dato og tidspunkt eller vælg den specifikke dato og tidspunkt fra dato- og tidsvælgeren.
  5. Tryk på Underret ikonet nedenfor for at vælge, om du vil have påmindelsen sendt via push-notifikation, e-mail eller SMS. Hvis opgaven er i et delt projekt, kan du også vælge at oprette en påmindelse til et team-medlem ved hjælp af dennes standard påmindelsesformat.
  6. Tryk på Færdig for at gemme din påmindelse.

1. Tryk på en eksisterende opgave.
  2. Tryk på ur-ikonet, der vises nederst på din skærm.
  3. På den næste skærm trykker du på ur-ikonet i nederste venstre hjørne for at vælge, om du vil oprette en tidsbaseret eller lokalitetsbaseret påmindelse. Hvis din opgave har et forfaldstidspunkt, vil du også se en tredje mulighed – Før opgave – til at oprette en påmindelse, der udløses en vis tid, før din opgave forfalder.
  4. Afhængigt af hvilken valgmulighed, du vælger i trin 3, skal du indstille udløseren for din påmindelse – indtast lokaliteten, den specifikke dato og tidspunkt eller vælg, hvor lang tid før opgaven forfalder at påmindelsen skal udløses.
  5. Tryk på enheds-ikonet til højre for at vælge, om du vil have påmindelsen sendt via push-notifikation, e-mail eller SMS. Hvis opgaven er i et delt projekt, kan du også vælge at oprette en påmindelse til et team-medlem ved hjælp af dennes standard påmindelsesformat.
  6. Tryk på send-pilen for at gemme din påmindelse.