Kommentarer & fil-uploads

Business

Spar den tid du normalt bruger, på at jage oplysninger, du behøver for at få tingene gjort. Med opgave- og projektkommentarer kan du tilføje noter, uploade enhver fil og endda diskutere detaljer med dine kolleger. Alt holdes nydeligt organiseret direkte i dine opgaver og projekter, så du hurtigt kan komme i gang med at arbejde.

Opgave- og projektkommentarer er en Premium funktion til enkeltstående projekter, men er også tilgængelig for delte projekter på Gratis-konti.

Upload af filer er en Premium-funktion. Gratis-brugere kan tilgå filer, der er uploaded af team-medlemmer i fælles projekter, men kan ikke uploade deres egne filer.

Sådan tilføjer du kommentarer og filer til opgaver

1. Hold markøren over en opgave, og klik på taleboblen, der vises til højre for opgavens navn.comments-web-comment.jpg
  2. Skriv en kommentar i kommentarfeltet.
  3. Hvis du ønsker det, kan du klikke på papirclips-ikonet for at vedhæfte en fil eller klikke på mikrofon-ikonet for at optage en lydkommentar.
  4. Hvis du er i et delt projekt, kan du ændre, hvem du gerne vil underrette om din kommentar.comments-web-notify.jpg
  5. Når du er færdig, klik på Tilføj kommentar.
  1. Tryk på et vilkårligt opgavenavn.
  2. Tryk på taleboble-ikonet i menuen, der vises nederst på din skærm.comments-android-comment.jpg
  3. Tryk på papirclips-ikonet for at uploade en fil, eller optag en lydkommentar, hvis du ønsker det.
  4. Skriv en kommentar i kommentarfeltet.
  5. Hvis du er i et delt projekt, kan du vælge, hvem du gerne vil underrette om din kommentar ved at trykke på klokke-ikonet i venstre side.comments-android-notify2.jpg
  6. Når du er færdig, trykker du på send-ikonet.
  1. Tryk på et vilkårligt opgavenavn.
  2. Tryk på taleboble-ikonet i mulighederne, der vises under opgavefeltet. comments-ios-comment.jpg
  3. Skriv en kommentar i kommentarfeltet.
  4. Tryk på papirclips-ikonet for at uploade en fil, eller optag en lydkommentar, hvis du ønsker det.
  5. Hvis du er i et delt projekt, kan du vælge, hvem du gerne vil underrette om din kommentar ved at trykke på klokke-ikonet i højre side.comments-ios-notify2.jpg
  6. Når du er færdig, tryk på Send.
  1. Hold markøren over en opgave, og klik på taleboble-ikonet, der vises til højre.comments-windows-comment.jpg
  2. Skriv en kommentar i kommentarfeltet i panelet til højre.
  3. Tryk på papirclips-ikonet for at uploade en fil, hvis du ønsker det.
  4. Hvis du er i et delt projekt, kan du ændre, hvem du gerne vil underrette om din kommentar. comments-windows-notify.jpg
  5. Når du er færdig, klik på Send.

Sådan tilføjer du kommentarer og filer til projekter

Projektkommentarer er knyttet til hele projektet i stedet for en enkelt opgave. Du kan holde alle overordnede filer eller informationer om et projekt organiseret her.Det er især praktisk til at holde alle lige opdateret i delte projekter.

1. Uanset hvilken enhed du bruger, kan du finde ikonet for projektkommentarer i øverste højre hjørne af enhver projektvisning.
  2. For at se eller tilføje projektkommentarer/uploade filer, skal du blot klikke eller trykke på ikonet.
  3. Klik Tilføj kommentar (Web, Mac eller Windows) eller tryk på send-pilen (Android eller iOS) for at gemme en ny kommentar.

Opret forbindelse til din Dropbox og/eller dine Google Drev-konti for at gennemse dine filer og vedhæfte dem til kommentarer uden nogensinde at forlade Todoist.

Få mere at vide om at dele projekter og samarbejde med Todoist.