Kom godt i gang

Business

Tillykke med din nye Todoist-konto! Er du usikker på, hvad du skal først? Start her:

Trin 1:  Lær hurtigt alt det grundlæggende med denne korte video:

Trin 2: Tag dine opgaver med overaltdownload gratis Todoist apps og plugins til 10+ platforme inklusiv web, skrivebord, mobil, e-mail med flere.

Trin 3: Opret et simpelt system til at organisere og prioritere dine opgaver med vores Kom godt i gang vejledning.

Der er ikke én rigtig måde at bruge Todoist. Det bedste system er det, du holder fast i. Start enkelt ud med at opbygge stærke produktivitetsvaner, og udforsk derefter nye funktioner og måder at organisere dine opgaver på. Vores vejledninger til workflow og Tips & historier i Todoist Bloggen er gode steder at få ideer.

Udforsk Hjælpecentret, og hvis du har nogen som helst spørgsmål, så kontakt os. Vi er altid glade for at kunne hjælpe.