Apps

Business

Hold dine opgaver organiseret overalt med Todoist på alle dine enheder. Alt forbliver synkroniseret og tilgængeligt på tværs af alle platforme, så du aldrig mister overblikket over noget.

På din mobile enhed

• Tilføj, udfør og hold styr på alle dine opgaver og projekter fra din telefon eller tablet.
  • Få påmindelser om vigtige opgaver via push-notifikation (Premium/Business-funktion).
  • Få push-notifikationer om ændringer i delte projekter.
  • Tilføj og besvar kommentarer uanset hvor du er.

iOS

Android

Windows

På dit skrivebord

• Start Todoist direkte fra din dock/proceslinje.
  • Få et tydeligt, overordnet overblik over dine opgaver og projekter.
  • Hav det åbent på dit skrivebord for nem reference i løbet af dagen.

macOS

Windows

I din browser

• Tilføj og administrer opgaver fra dit browservindue.
  • Tilføj websider som opgaver for nem reference til senere brug.

Chrome

Firefox

Safari

I din e-mailindbakke

• Tilføj og administrer opgaver fra din e-mailindbakke.
  • Du kan nemt tilføje e-mails som opgaver, så du altid husker at følge op.

Outlook

Gmail

På dit ur

• Tilføj, udfør og hold styr på alle dine opgaver direkte fra dit håndled.
  • Få opgave- og projektnotifikationer på et øjeblik.

Apple Watch

Android Wear

På web

Du kan også altid komme på dit Todoist via web-app'en på todoist.com.