Todoist + din e-mail

Business

Kom til bunds i din Indbakke og bliv der med Todoist. Gør e-mails til opgaver med ét klik, og glem aldrig at følge op på vigtige meddelelser.

Der er 3 måder at holde din e-mail organiseret med Todoist:

• Download vores apps til Gmail og Outlook
  • Videresend e-mails til Todoist (kun for Premium)
  • Brug en tredjeparts-integration

Gmail

Download Todoist-plugin'et til Gmail, og få adgang til alle dine opgaver direkte i din Gmail-konto.

Du kan hurtigt gøre e-mails til opgaver, der linker direkte tilbage til den oprindelige e-mail, så du ikke skal på jagt efter den senere. Du skal bare åbne den e-mail, du vil omdanne til en opgave, og klikke på Todoist-knappen, der vises øverst i din Gmail-indbakke. Tilføj derefter en forfaldsdato, så du ikke glemmer at følge op.

Outlook

Download Todoist-plugin'et til Outlook, og få adgang til alle dine opgaver direkte i din Outlook-konto.

Du kan hurtigt gøre e-mails til opgaver, der linker direkte tilbage til den oprindelige e-mail, så du ikke skal på jagt efter den senere. I din Outlook-indbakke skal du blot vælge den e-mail, du vil omdanne til en opgave. Derefter klikker du på Todoist-knappen, der vises øverst på skærmen. Tilføj derefter en forfaldsdato, så du ikke glemmer at følge op.

Desværre har vi ikke et Outlook-plugin til Mac endnu.

Videresend e-mails til Todoist

Ligegyldigt hvilken e-mailklient du bruger, kan du videresende e-mails til Todoist som både opgaver og kommentarer (dette er en Premium-funktion).

Videresend til projekter

Du kan gøre e-mails til Todoist-opgaver ved at videresende dem til et projekt. Emnelinjen bliver til navnet på opgaven, og indholdet vil blive tilføjet som en kommentar. Alle bilag, der er mindre end 25 MB, vil også blive vedhæftet.

For at få et projekts e-mailadresse:

1. Gå til web-app'en, og åbn det projekt, du vil sende til.
  2. Klik på wrench.png handlings-ikonet for projektet i øverste højre hjørne.
  3. Vælg E-mail opgaver til dette projekt.
  4. Klik på Kopier til udklipsholder ud for den angivne e-mailadresse.
  5. Begynd at videresende dine e-mails til denne adresse.

Du kan også tilføje forfaldsdatoer, etiketter og prioritetsniveauer direkte fra din e-mailklient.

Forfaldsdatoer

Inkluder <date din forfaldsdato > i enten emnefeltet eller e-mailens indhold. (Du skal inkludere ordet dato før du indtaster din forfaldsdato.) Du kan bruge alle Todoists understøttede formater for forfaldsdatoer såsom <date every day>.

Etiketter

Inkluder dine etiketter (fx @arbejde eller @e-mail) i enten emnet eller indholdet af e-mailen.

Prioriteter

Inkluder p1, p2 eller p3 enten i emnefeltet eller e-mailens indhold.

Videresend til kommentarer

Du kan også videresende e-mails til Todoist som kommentarer. Det er perfekt, når du skal vedhæfte oplysninger til eksisterende opgaver eller projekter.

1. I web-app'en skal du klikke på kommentar ikonet for opgaven eller projektet, du vil sende din e-mail til.
  2. Klik på e-mail-ikonet.
  3. Begynd at videresende dine e-mails til den adresse, du får.

Tredjeparts e-mailintegrationer

Hvis du ikke bruger Gmail eller Outlook, er der flere e-mailapps, der har opbygget en tredjeparts Todoist-integration, så du kan administrere dine e-mails fra din to-do-liste. Tjek dem ud: