Se udførte opgaver

Business

Todoist gemmer alle dine udførte opgaver, så du nemt kan finde og søge gennem alle de ting, du har opnået.

Udførte opgaver kan findes to steder:

1. Inden i projekter, hvor du kan se alle opgaver, der blev fjernet fra din aktive opgaveliste efter udførelse. (Tilgængeligt for alle brugere)
  2. Via Todoist Karma-vinduet, hvor du på én gang kan se alle færdige opgaver fra alle projekter (inkl. hver gang du har udført en tilbagevendende opgave). (Tilgængeligt for Premium og Business brugere)

For at tilgå udførte opgaver inden i et projekt: Klik på det runde ur-ikon nederst til højre på din opgaveliste inde i et projekt.

Du kan nemt hente enhver opgave frem, der eventuelt er blevet afkrydset ved en fejl, ved blot at fjerne markeringen fra dem. Når de ikke er markeret længere, vil de blive ført tilbage til din aktive opgaveliste. Lær mere om at genaktivere opgaver.

For at tilgå udførte opgaver via Karma-vinduet: Klik på din Todoist Karma-score i øverste højre hjørne. Vælg derefter Se alle udførte opgaver inde i vinduet.

Når du er i visningen af udførte opgaver, kan du søge efter opgaver på en række måder, såsom efter projekt, dato & tidspunkt og team-medlem. Du kan også udskrive dine udførte opgaver ved at klikke på skruenøgle/blyant -ikonet i højre hjørne.

I Todoists mobilapps kan du finde indstillingen Udførte opgaver ved at følge et af disse to trin:

1. Ved at trykke på de tre prikker i øverste højre hjørne, mens du er i et projekt og derefter vælge udførte opgaver fra menuen.

Du kan nemt hente enhver opgave frem, der eventuelt er blevet afkrydset ved en fejl, ved blot at fjerne markeringen fra dem. Når de ikke er markeret længere, vil de blive ført tilbage til din aktive opgaveliste. Lær mere om at genaktivere opgaver.

2. Ved at trykke på din avatar øverst i venstre menu og derefter trykke på udførte opgaver i din Todoist Karma-profil.

I vores Windows 10-app kan du finde indstillingen Udførte opgaver ved at følge et af disse to trin:

1. Ved at klikke på de tre prikker i øverste højre hjørne, mens du er i et projekt og derefter vælge udførte opgaver fra menuen.

Du kan nemt hente enhver opgave frem, der eventuelt er blevet afkrydset ved en fejl, ved blot at fjerne markeringen fra dem. Når de ikke er markeret længere, vil de blive ført tilbage til din aktive opgaveliste. Lær mere om at genaktivere opgaver.

2. Ved at klikke på din avatar øverst i venstre side og vælge Din produktivitet og derefter klikke på udførte opgaver i din Todoist Karma-profil.