Prioriteter

Business

Ikke alle opgaver er skabt ens. Brug prioritetsniveauer for at sikre, at de vigtigste ting på din liste skiller sig ud.

Du kan give dine opgaver ét af fire prioritetsniveauer - 1 er den vigtigste (markeret som rød) og 4 er alt andet (ingen farve).

Dine højest prioriterede opgaver vises øverst på hver daglig to-do-liste i dine visninger for I dag og Næste 7 dage (opgaver med både en forfaldsdato og -tidspunkt vises først), så du ved præcis, hvad du skal arbejde på først. Du kan også sortere enhver af dine projektlister efter prioritet.

Sådan tilføjer eller ændrer du et prioritetsniveau

Når du tilføjer en opgave på en hvilken som helst platform - web, skrivebord eller mobil - skal du klikke eller trykke på flag-ikonet og vælge det ønskede prioritetsniveau. Du kan til enhver tid ændre prioritetsniveauet ved at vælge flag-ikonet, når du redigerer en opgave.

Kvik-tilføj genvej

For at tilføje en opgaveprioritet endnu hurtigere kan du skrive p1, p2 eller p3 direkte i opgavefeltet. Todoist genkender og tildeler automatisk det rigtige prioritetsniveau, når du opretter opgaven.

Sådan sorterer du projekter efter prioritet

1. Åbn det projekt, du vil sortere.
  2. Klik i øverste højre hjørne på wrench.png ikonet.
  3. Vælg Sorter efter prioritet.

1. Åbn det projekt, du vil sortere.
  2. Klik på dråbe-ikonet i øverste højre hjørne.
  3. Vælg Sorter efter prioritet

Beklager, vi arbejder stadig på at tilføje funktionen sorter efter prioritet til iOS.

1. Åbn det projekt, du vil sortere.
  2. Tryk på three_dots.png ikonet i øverste højre hjørne.
  3. Tryk Sorter.
  4. Tryk Efter prioritet.

Du kan også bruge genvejen p til hurtigt at sortere.