Aktivér/deaktivér Smart datogenkendelse

Business

Todoists smarte Kvik-tilføj vil automatisk genkende, markere og tilføje forfaldsdatoer, når du skriver dem ind i en opgaves navn.

Det er den hurtigste måde at tilføje forfaldsdatoer og tilbagevendende datoer til dine opgaver, men nogle gange er en dato faktisk en del af en opgavens navn. For eksempel vil ordet "månedlig" automatisk blive markeret som en tilbagevendende forfaldsdato i "Opret månedlig rapport". Ikke så smart.

Du kan deaktivere smart datogenkendelse fra gang til gang ved at trykke delete eller backspace på skrivebordet eller ved at trykke på det fremhævede ord på mobilen, så det ikke bliver genkendt. Det fremhævede ord eller sætning vil i stedet blive en del af opgavens navn.

Hvis du foretrækker at bruge Todoist uden smart datogenkendelse, kan du også deaktivere funktionen helt. Sådan gør du:

1. Øverst til højre i dit Todoist klikker du på tandhjuls-ikonet.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Åbn Generelt fanebladet.
  4. I drop-down menuen vælger du Ja, jeg vil gerne bruge smart datogenkendelse eller Nej tak

1. Øverst til venstre i dit Todoist klikker du på tandhjuls-ikonet
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Åbn fanebladet Intelligent input.
  4. Skift Smart datogenkendelse indstillingen til TIL eller FRA.

1. Øverst til venstre i dit Todoist trykker du på menu-ikonet.
  2. Nederst til venstre trykker du på Indstillinger > Generelt.
  3. Marker eller fjern markeringen i feltet ud for Smart datogenkendelse.

1. Øverst til venstre i dit Todoist trykker du på tandhjuls-ikonet.
  2. Vælg Genereltunder Indstillinger.
  3. Skift Smart datogenkendelse indstillingen til TIL eller FRA.