Karma

Business

Hvis det ikke måles og vises i en flot graf, er det så virkelig sket? Sandsynligvis. Men bare for en god ordens skyld, så findes der Todoist Karma.

Todoist Karma giver dig mulighed for at følge din produktivitet over tid, visualisere dine daglige og ugentlige trends, sætte mål og udfordre dig selv til at fortsætte med at forbedre dig. Sådan fungerer det:

Din Karma score og rang

Du kan se din nuværende Karma-score øverst til højre af dit Todoist i web-, Mac- og Windows (arv) apps. Klik på din score for at se dit nuværende Todoist Karma-niveau og hvor langt du har igen til du når det næste.

Du kan se din nuværende Karma-score øverst til venstre af dit Todoist i Windows 10-appen. Klik eller tryk på din score for at se dit nuværende Todoist Karma-niveau og hvor langt du har igen, til du når det næste.

Du kan se din nuværende Karma-score øverst på navigationsmenuen i Android-appen. Klik eller tryk på din score for at se dit nuværende Todoist Karma-niveau og hvor langt du har igen, til du når det næste.

Du kan se din nuværende Karma-score øverst på navigationsmenuen i iOS-appen. Klik eller tryk på din score for at se dit nuværende Todoist Karma-niveau og hvor langt du har igen, til du når det næste.

Jo flere point du optjener, desto højere stiger dit karma-niveau. (Der er i øjeblikket otte Todoist Karma-niveauer.)

Du optjener Karma når du:

• Tilføjer opgaver.
  • Udfører opgaver til tiden.
  • Bruger avancerede funktioner som etiketter, tilbagevendende forfaldsdatoer og påmindelser.
  • Nå dine mål med hensyn til antallet af opgaver, du vil udføre dagligt og ugentligt.
  • Opnå løbende opgaver på stribe ved at nå dine mål flere dage/uger i træk.

Du mister Karma når du:

• Har opgaver, der er 4 dage eller mere forsinket.

Du kan slå ferietilstand for Karma til, så du ikke får reduceret dine point, når du er ude af kontoret.

Dine daglige og ugentlige tendenser

I din Karma-menu vil du også se det samlede antal opgaver, du har udført sammen med tendenser for din produktivitet i løbet af den sidste uge.

Tjek søjlediagrammet for en daglig oversigt over de opgaver, du har udført, farvekodet efter projekt. (Hvis du er Premium, vil du også se et søjlediagram over din ugentlige produktivitet i den seneste måned.)

De lodrette grå linjer repræsenterer dine mål for antallet af opgaver, du ønsker at udføre hver dag og uge. Nederst på din Karma-menu kan du se dine nuværende daglige og ugentlige ubrudte striber af nåede mål, såvel som dine længste striber nogensinde.

Tilpas dine Karma-indstillinger og mål

Lad Karma til at arbejde for dig! Du har mulighed for at:

• Indstil dine egne daglige og ugentlige mål for udførte opgaver.
  • Vælg fridage i ugen, der ikke vil påvirke din Karma eller daglige/ugentlige striber (såsom weekender).
  • Tænd for Karma-ferietilstand, så du ikke bryder din stribe, mens du er væk.
  • Slå Karma helt fra.
  1. Klik på din Karma-score i øverste højre hjørne af dit Todoist.
  2. Klik på Karma-indstillinger og mål nederst på Karma-menuen.
  3. Klik for at foretage eventuelle ændringer.
  1. Klik på tandhjulsikonet øverst til venstre i dit Todoist.
  2. Vælg Karma i den højrestillede menu.
  3. Klik for at foretage eventuelle ændringer.
  1. Åbn menu_android.gif navigationsmenuen i øverste venstre hjørne af dit Todoist.
  2. Tryk på Indstillinger nederst på menuen.
  3. Tryk på Karma.
  4. Tryk for at redigere de indstillinger, du vil ændre.
  1. Åbn navigationsmenuen i øverste venstre hjørne af dit Todoist.
  2. Tryk på tandhjuls-ikonet for at få adgang til Indstillingerne.
  3. Tryk på Karma.
  4. Tryk for at redigere de indstillinger, du vil ændre.