Karma

Business

Når du udfører opgaver til tiden i Todoist, får du Karma-point og opnår nye Karma-niveauer.

Du kan se nuværende Karma-point og -niveau ved at vælge fanen Karma i visningen Produktivitet på enhver platform.

Du optjener Karma når du:

• Tilføjer opgaver.
  • Udfører opgaver til tiden.
  • Anvender avancerede funktioner såsom etiketter, tilbagevendende forfaldsdatoer og påmindelser.

Du optjener ekstra Karma når du:

• Når dine daglige og ugentlige opgavemål.
  • Opnår nye daglige og ugentlige striber.

Du mister Karma når du:

• Har opgaver der har overskredet forfaldsdatoen med 4 dage eller mere.
Du kan slå ferietilstand til under dine indstillinger for Karma, så du ikke mister Karma-point eller striber, når du holder fri.

For at lære mere om de forskellige Karma-niveauer og hvilke handlinger der giver dig point, kan du klikke på Om Karma-niveauer i visningen Produktivitet:

For at se, hvordan du har akkumuleret Karma-point i løbet af den sidste uge, kan du tage et kig på din Karma-tendens.

Hvis du vil ændre dine Karma-indstillinger, daglige mål med mere, skal du bruge indstillingerne for Produktivitet.

FAQ'er

Q: Kan jeg slå Karma fra?

A: Ja. Deaktiver Karma i menuen Produktivitet ved at skifte Karma til fra.

Q: Hvordan undgår jeg at bryde min stribe?

A: Hvis du har en stribe, og du ikke vil miste den, når du holder fri, kan du fx undgå det ved at slukke for Karma, mens du er væk.

Når du slukker for Karma, forventes du stadig at nå dit daglige opgavemål for den pågældende dag. Så sluk din Karma efter du har gennemført dit daglige mål. Den næste dag tæller ikke mod din stribe. Hvis du fx holder fri i weekenden, kan du starte med at udføre dine mål for fredag og derefter slukke for Karma. Lørdag og efterfølgende dage regnes ikke med i din Karma, før du slår den til igen.

Når du kommer tilbage igen, så sørg for at slå Karma til tidligt om morgenen den dag, hvor du ønsker at nå dit daglige mål. Hvis du fx lige har haft fri i weekenden og ønsker at genoptage dit stribe, bør du slå din Karma til tidligt mandag morgen og derefter udføre dagens daglige mål. Din stribe vil da forblive ubrudt.