Tilføj en Todoist-widget til din Android-startskærm

Business

Gør Todoist endnu mere brugervenlig på din startskærm med 2 forskellige widgets:

Tilføj opgave-widget – tilføjer en genvej til oprettelse af opgaver

Opgavevisning-widget – tilføjer enhver opgavevisning du ønsker (det er som et mini-Todoist på din startskærm)

Sådan finder du dine widgets:

Nexus 5 og enheder, der bruger Google Nu

1. Tryk og hold på en tom del af din startskærm.
  2. Tryk på Widgets i bunden.
  3. Scroll indtil du ser de forskellige Todoist-widgets.
  4. Tryk og hold den widget, du ønsker, og træk den til startskærmen.

Nexus-enheder, der kører Android 4.2 til 4.4

1. Gå til startskærmen.
  2. Tryk på apps-ikonet.
  3. Tryk på fanen Widgets øverst til venstre.
  4. Swipe mod venstre, hvis det er nødvendigt, for at finde Todoist-widgeten.
  5. Tryk og hold widgeten, og træk den til startskærmen.