Deltag i beta-testprogrammet

Business

Elsker du at teste nye funktioner? Ønsker du at give feedback og hjælpe med at gøre Todoist endnu bedre? Så bliv en del af vores beta-test community!

Beta apps kan være mindre stabile end de versioner, der officielt udgives til offentligheden. Det betyder, at app'en kan gå ned, eller at nogle funktioner muligvis ikke fungerer korrekt.

Sådan deltager du:

1. Gå til dine Todoist Indstillinger.
  2. Klik på Generelt i venstre side.
  3. Scroll ned i bunden for at finde Beta-adgang.
  4. Slå beta-adgang til eller fra.

For at deltage i vores Windows 10 beta-program, skal du downloade Todoist Preview til Windows 10 app'en her.

For at deltage i vores Android beta-testprogram, følger du blot disse trin:

1. Gå til dette link.
  2. Klik på Bliv en beta-tester.

Hvis du allerede har Todoist-app'en installeret på din Android-enhed, får du en opdatering med beta-versionen inden for kort tid. Hvis du ikke har Todoist-app'en installeret, skal du først downloade den i Google Play Butikken. Du modtager en opdatering med betaversionen. (Det kan tage et par timer for opdateringen at komme frem.)

Du kan forlade beta-testprogrammet og skifte til den offentlige version til enhver tid ved at afinstallere testversionen og installere app'en igen i Google Play Butikken. Når du har forladt testprogrammet, kan det tage et par timer, før du kan downloade app'ens offentlige version.

For at deltage i vores iOS beta-testprogram bedes du udfylde denne formular. Vores team tilføjer dig, så snart der er ledige pladser i beta-testen.

Hvis du ønsker at forlade Todoist til iOS beta-testprogrammet, så følg disse trin:

1. Åbn TestFlight-app'en.
  2. VælgTodoist.
  3. I bunder vælger du Stop test.

Når du begynder at bruge beta-versionen af Todoist, bedes du bruge support@todoist.com til feedback, fejlrapporter og forslag. Vi sætter stor pris på din hjælp!