Vælg og administrér flere opgaver

Tilgængelig for:
Gratis
Premium
Business

Valg af flere opgaver på samme tid er en praktisk måde hurtigt at omlægge, angive prioritetsniveauer, flytte eller redigere flere opgaver på én gang, så du kan komme tilbage til at fokusere på de vigtigere ting. Sådan gør du:

  1. I en hvilken som helst opgavevisning skal du trykke på Ctrl (Windows) eller Cmd (macOS) og klikke på opgaver for at vælge/fravælge dem. For at vælge en række opgaver, holder du Shift tasten nede. Udvalgte opgaver markeres med gul.
  2. Vælg den handling, du vil udføre på alle de valgte opgaver, i baren, der vises øverst:
    • Klik på Planlæg for at planlægge alle valgte opgaver.
    • Klik på Flyt til projekt for at flytte alle valgte opgaver til et andet projekt.
    • Klik på Prioritet for at angive eller ændre prioriteten for alle valgte opgaver.
    • Klik på Arkivér (under Mere) for at arkivere alle valgte opgaver.
    • Klik på Duplikér (under Mere) for at duplikere alle valgte opgaver.
    • Klik på Slet (under Mere) for at slette alle valgte opgaver.
    • Klik på Tilføj etiket (under Mere) for at tilføje en etiket til alle valgte opgaver.
    • Klik på Fjern etiket (under Mere) for at fjerne en etiket fra alle valgte opgaver.

web.gif

  1. I en hvilken som helst opgavevisning kan du trykke på opgaver for at vælge/fravælge dem. Udvalgte opgaver markeres med grå.
  2. Vælg den handling, du vil udføre på alle de valgte opgaver, i baren, der vises nederst:
  • Tryk på fluebenet nederst til venstre for at udføre alle valgte opgaver.
  • Tryk på kalender-ikonet nederst til højre for at planlægge alle valgte opgaver.
  • Tryk på mappe-ikonet for at flytte alle valgte opgaver til et andet projekt.
  • Tryk på person-ikonet for at tildele alle valgte opgaver.
  • Tryk på flag-ikonet for at angive eller ændre prioritet for alle valgte opgaver.
  • Tryk på ikonet med tre prikker øverst til højre > Slet for at slette alle valgte opgaver.

android.gif

  1. I en hvilket som helst opgavevisning skal du trykke på ikonet med tre prikker øverst til højre.
  2. Vælg Redigér flere elementer.
  3. Tryk på opgaver for at vælge/fravælge dem. Udvalgte opgaver markeres med grå.
  4. Vælg den handling, du vil udføre på alle de valgte opgaver, i baren, der vises nederst:
  • Tryk på fluebenet for at udføre alle valgte opgaver.
  • Tryk på kalender-ikonet for at planlægge alle valgte opgaver.
  • Tryk på flag-ikonet for at angive eller ændre prioritet for alle valgte opgaver.
  • Tryk på person-ikonet for at tildele alle valgte opgaver.
  • Tryk på ikonet med tre prikker > Flyt til for at flytte alle valgte opgaver til et andet projekt.
  • Tryk på ikonet med tre prikker > Slet for at slette alle valgte opgaver.

ios.gif

  1. Åbn Todoist-app'en.
  2. Tryk Ctrl + m for at aktivere valgfunktionen.
  3. Vælg alle de opgaver, du vil ændre, ved brug af afkrydsningsfelterne.
  4. Klik på den handling, du vil udføre på alle de valgte opgaver, øverst til højre:
    • For at planlægge opgaverne skal du klikke på kalender-ikonet.
    • For at angive eller ændre opgavernes prioritetsniveau skal du klikke på prioritets-flaget.
    • For at udføre opgaverne skal du klikke på ikonet for flere handlinger (de tre vandrette prikker) og vælge Udfør.
    • For at flytte opgaverne til et andet projekt skal du klikke på ikonet for flere handlinger (de tre vandrette prikker) og vælge Flyt.
    • For at slette opgaverne skal du klikke på ikonet for flere handlinger (de 3 vandrette prikker) og vælge Slet.windows.gif