Hvordan kan jeg bruge Todoist sammen med Slack?

Business

Hvad er Slack?

Slack er et skybaseret samarbejdsværktøj til teams. Det tilbyder chatrum (kanaler) organiseret efter emne såvel som private grupper og direkte messaging. Alt indhold i Slack er søgbart, herunder samtaler, links, filer og personer.

Hvordan virker Todoist/Slack-integrationen?

Denne integration giver dig mulighed for at oprette en ny Todoist-opgave direkte i en Slack-kanal eller direkte besked.

Hvordan forbinder jeg Todoist med Slack?

1. Besøg https://todoist.com/slack/begin eller klik på Slack-knappen:
    Add to Slack
  2. Klik på dit teams navn.
  3. Klik på knappen Authorize og log ind på din Todoist-konto (hvis du ikke allerede har gjort det).

Hvordan bruger jeg Todoist/Slack-integrationen?

For at bruge denne integration skal du indtaste en ny Todoist-opgave i Slack ved hjælp af kommandoen "/todoist". For eksempel vil "/todoist Mødes med John i morgen p1 @vigtigt #møder + JensJensen" automatisk oprette en prioritet 1 opgave om at "Mødes med John" med en forfaldsdato på i morgen med etiketten vigtig i dit Møder projekt og tildeles til brugeren Jens Jensen. Vær opmærksom på, at Møder projektet skal være et projekt, der allerede er delt med Jens Jensen for at tildelingen finder sted, ellers vil teksten "+ JaneDoe" fortsætte med at være en del af opgavenavnet.