Hvordan bruger jeg Todoist sammen med Zapier?

Business

Hvad er Zapier?

Zapier er et automatiseringsværktøj, der giver dig mulighed for at oprette arbejdsgange mellem dine forskellige apps og tjenester.

Hvordan virker Todoist/Zapier-integrationen?

Zapier lader dig koble Todoist til over 500 forskellige apps såsom Evernote, Google Kalender og Twitter. Du kan oprette "zaps" til fx at gemme færdige opgaver i Evernote, tilføje opgaver til Google Kalender, synkronisere opgaver fra Podio til Todoist med mere.

Udforsk og opret dine Todoist-zaps på Todoist Zapbook-siden.

Sådan forbinder du Todoist med Zapier

1. Åbn https://zapier.com/zapbook/todoist.
  2. Klik på knappen Make a zap with Todoist.
  3. Opret Todoist-trigger. Du bliver bedt om at forbinde din Todoist-konto og give Zapier tilladelse til at tilgå data fra din konto. For at fortsætte skal du gå videre til tilladelser.

Sådan bruger du Todoist/Zapier-integrationen

Der kræves ingen yderligere handlinger. Integrationen vil fungere helt automatisk.

Kendte problemer med integrationen

Ny opgave ved forespørgsel indlæser ikke mine gentagende opgaver

Desværre vil gentagende opgaver kun udløse denne trigger første gang de ses. Der er i øjeblikket ikke mulighed for at udløse triggeren for gentagende opgaver.

Hvorfor vises mine noter ikke med min opgave?

Noter og bilag er Premium-funktioner på Todoist, så du er nødt til at købe Todoist Premium for at din Zap sender noter videre.