Skift farve på et projekt

Business

Giv dit Todoist et frisk pust og organiser tingene ved at farvekode dine projekter. Sådan gør du:

1. Hold markøren over det projekt, du vil ændre, og klik på ikonet med tre prikker, der vises til højre for projektets navn.
  2. Vælg Rediger projekt i drop-down menuen.
  3. Klik på farveprikken ved siden af projektnavnet, og vælg den farve du ønsker.
  4. Klik Gem.

1. Tryk på menuikonet øverst til venstre i dit Todoist.
  2. Nederst på din projektliste skal du trykke på Administrer projekter.
  3. Tryk på det projekt, du vil ændre farve på.
  4. Klik på farveprikken/navnet, og vælg den farve du ønsker.
  5. Tryk på send-ikonet øverst til højre.

1. Swipe navnet på det projekt, du vil ændre farve på, fra højre mod venstre.
  2. Tryk på blyant ikonet.
  3. Klik på farveprikken/navnet, og vælg den farve du ønsker.

1. Klik på det projekt, du vil ændre farve på.
  2. Klik på ikonet med tre prikker øverst til højre.
  3. Vælg Rediger projekt i drop-down menuen.
  4. Klik på det farvefelt, du vil vælge.
  5. Klik Gem.