Tilføj en kommentar eller fil til et projekt

Business

Projektkommentarer er knyttet til hele projektet i stedet for en enkelt opgave. Du kan holde alle overordnede filer eller informationer om et projekt organiseret her. Det er især praktisk til at holde alle opdateret i delte projekter.

1. Åbn et vilkårligt projekt fra menuen i venstre side.
  2. Klik på taleboble-ikonet øverst til højre i projektet.comments-web-project-comment.jpg
  3. Skriv en kommentar i kommentarfeltet.
  4. Hvis du ønsker det, kan du klikke på papirclips-ikonet for at vedhæfte en fil eller klikke på mikrofon-ikonet for at optage en lydkommentar.
  5. Hvis du er i et delt projekt, kan du ændre, hvem du gerne vil underrette om din kommentar. comments-web-notify.jpg
  6. Når du er færdig, klikker du på Tilføj kommentar.
  1. Åbn et vilkårligt projekt fra menuen i venstre side.
  2. Tryk på taleboble-ikonet øverst til højre i projektet. comments-windows-project-comment.jpg
  3. Skriv en kommentar i kommentarfeltet.
  4. Hvis du ønsker det, kan du trykke på papirclips-ikonet for at uploade en fil.
  5. Hvis du er i et delt projekt, kan du ændre, hvem du gerne vil underrette om din kommentar. comments-windows-notify.jpg
  6. Når du er færdig, så klik eller tryk på send-ikonet.
  1. Tryk på menuikonet øverst til venstre i dit Todoist.
  2.  I menuen, der kommer til synes, trykker du på et vilkårligt projekt for at åbne det.
  3. Tryk på taleboble-ikonet i øverste højre hjørne af projektet. comments-android-project-comment.jpg
  4. Skriv en kommentar i kommentarfeltet.
  5. Hvis du ønsker det, kan du trykke på papirclips-ikonet for at uploade en fil eller optage en lydkommentar, .
  6. Hvis du er i et delt projekt, kan du vælge, hvem du gerne vil underrette om din kommentar ved at trykke på klokke-ikonet i venstre side.comments-android-notify2.jpg
  7. Når du er færdig, trykker du på send-ikonet.
  1. Tryk på et projekts navn for at åbne det.
  2. Tryk på taleboble-ikonet i øverste højre hjørne af projektet. comments-ios-project-comment.jpg
  3. Skriv en kommentar i kommentarfeltet.
  4. Hvis du ønsker det, kan du trykke på papirclips-ikonet for at uploade en fil eller optage en lydkommentar, .
  5. Hvis du er i et delt projekt, kan du vælge, hvem du gerne vil underrette om din kommentar ved at trykke på klokke-ikonet i højre side.comments-ios-notify2.jpg
  6. Når du er færdig, tryk på Send.