Todoist + din kalender

Business

Med Todoist kalenderfeeds kan du se alle dine planlagte opgaver i din foretrukne kalender-app – Google Kalender, iCalendar, Outlook Kalender og enhver anden kalender, hvor du har mulighed for at abonnere på et url-feed.

Hvis du bruger Google Kalender, har vi en separat, real-time, 2-vejs integration til dig. I modsætning til kalenderfeeds, synkroniseres ændringer, du foretager i Google Kalender, automatisk i Todoist. Lær mere.

Opgaver der kun har en forfaldsdato vil dukke op som heldagshændelser, mens opgaver med forfaldsdato og tidspunkt vises som en-times blokke i din kalender. (For øjeblikket er der ingen måde at ændre opgavers varighed.)

Der er to måder at forbinde dit Todoist med din kalender:

Konto-kalenderfeed synkroniserer alle opgaver med en forfaldsdato og/eller tidspunkt på tværs af alle projekter. En ny "Todoist" kalender vil blive oprettet i din valgte kalender-app.

Projekt-kalenderfeed giver dig mulighed for at vælge et enkelt projekt, der skal synkroniseres med din kalender. Der oprettes en ny kalender for hvert nyt projekt, du forbinder. Du kan endda dele projekt kalenderfeeds med kolleger, kunder, familie eller venner.

For øjeblikket er disse kalenderfeeds en envejs-synkronisering. Eventuelle ændringer, du foretager i Todoist, afspejles i din kalender, men ændringer, du foretager i din kalender, synkroniseres ikke tilbage i Todoist.

Sådan forbinder du din kalender med Todoist

Konto-kalenderfeed

1. Klik på tandhjuls-ikonet øverst til højre i dit Todoist.
  2. Vælg Todoist Indstillinger.
  3. Gå til fanen for Integrationer og klik på Apple Kalender eller Outlook og følg instruktionerne for at abonnere.
  4. For at abonnere via Google Kalender skal du klikke på Kopier til udklipsholder ud for kalenderfeed-URL'en.
  5. Åbn Google Kalender
  6. I panelet i venstre side skal du klikke til højre for Andre kalendere.
  7. Vælg Tilføj via url og følg instrukserne for at tilføje den nye kalender.
Desværre er denne funktion endnu ikke tilgængelig på Windows 10. Vi kigger på det og håber at tilføje den i fremtiden.
  1. Gå til https://todoist.com og log ind på dit Todoist.
  2. Tryk på tandhjuls-ikonet i øverste højre højre.
  3. Tryk på Todoist Indstillinger.
  4. Gå til fanen Integrationer.
  5. Vælg og kopier kalenderfeed-URL'en.
  6. Åbn app'en Indstillinger på din Apple-enhed.
  7. Scroll ned og tryk på Konti & Adgangskoder > Tilføj Konto > Andet > Tilføj abonneret kalender.
  8. Indsæt den URL, du kopierede tidligere.
  9. Tryk på Næste i øverste højre hjørne.
  10. Omdøb kalenderen, hvis du ønsker det, og tryk derefter på Færdig.

Når du åbner iOS Kalender-app'en og klikker på dine tilgængelige kalendere, bør du nu kunne se det nyligt tilføjede iCal-feedabonnement under afsnittet Abonneret.

Det er endnu ikke muligt at abonnere på et kalenderfeed på din Android-enhed. Du kan stadig følge instruktionerne for at abonnere på et Todoist-kalenderfeed fra web-app'en. Din nye Todoist-kalender bliver synkroniseret med din kalender-app til mobilen.

Projektkalender-feed

1. Åbn det projekt, du vil have vist i din kalender.
  2. Klik på wrench.png handlings-ikonet for projektet i øverste højre hjørne.
  3. Vælg Project-kalenderfeed.
  4. Klik på Apple Kalender eller Outlook, og følg instruktionerne for at abonnere.
  5. For at abonnere via Google Kalender skal du klikke på Kopier til udklipsholder ud for kalenderfeed-URL'en.
  6. Åbn Google Kalender
  7. I panelet i venstre side skal du klikke til højre for Andre kalendere.
  8. Vælg Tilføj via url og følg instrukserne for at tilføje den nye kalender.

For øjeblikket kan du kun abonnere på et projekt-kalenderfeed i apps til web, Mac eller Windows (legacy). Vi beklager!