Importér/eksportér projektskabeloner

Business

Checklister har været kendt for at redde mange en overset opgave og den følgende hovedpine. Sørg for at du og/eller dit team aldrig glemmer et vigtigt trin undervejs ved at oprette dine egne projektskabeloner.

Du kan oprette og genbruge projektskabeloner som .csv-filer eller som weblinks, som du nemt kan dele hvem som helst. Sådan gør du:

Du kan også nemt duplikere opgaver inden for et projekt.

Du kan kun oprette projektskabeloner fra web- eller skrivebordsapps. Denne funktion er ikke tilgængelig på mobilen.

Opret projektskabeloner

1. Åbn det projekt, du vil duplikere.
  2. Klik i øverste højre hjørne på wrench.png handlingsikonet for projektet.
  3. Vælg "Eksporter som en skabelon”.
  4. Vælg om du vil gemme skabelonen som en .csv-fil eller som et delbart weblink.
  1. Åbn det projekt, du vil duplikere.
  2. Klik i øverste højre hjørne påwrench.png handlingsikonet for projektet.
  3. Vælg Eksportér til skabelon.
  4. Vælg om du vil gemme skabelonen som en .csv-fil eller som et delbart weblink.

Din projektskabelon vil være en nøjagtig kopi af originalen inklusive alle forfaldsdatoer, kommentarer og filer.

Du kan vælge "Brug relative datoer" i din skabelon. Det betyder, at datoer som "i morgen" eller "om 5 dage" vil blive indstillet efter, hvilken dato du importerer skabelonen til et nyt projekt. Hvis du for eksempel opretter dit nye projekt og importerer skabelonen den 5. maj, vil enhver opgave med forfaldsdato for "i morgen" forfalde den 6. maj.

Importér projektskabeloner fra et delbart weblink

1. Klik på weblinket for den projektskabelon, du vil genskabe (se trin 4 ovenfor).
  2. Klik Importér.

Et nyt projekt vises nederst på din projektliste med alle opgaver fra det oprindelige projektet - inklusive alle datoer, kommentarer og filer.

Du kan også vælge at importere skabelonen til et eksisterende projekt fra drop-down menuen på importsiden.

Importér projektskabeloner fra en .csv fil

1. Opret et nyt projekt - eller åbn et eksisterende projekt - til at importere din skabelon til.
  2. Klik påwrench.png handlingsikonet for projektet i øverste højre hjørne.
  3. Vælg Importér fra skabelon.
  4. Vælg .csv-filskabelonen fra din computer. (Se trin 4 ovenfor).

1. Opret et nyt projekt - eller åbn et eksisterende projekt - til at importere din skabelon til.
  2. Klik i øverste højre hjørne påwrench.png handlingsikonet for projektet.
  3. Vælg Importér fra skabelon.
  4. Vælg .csv-filskabelonen fra din computer. (Se trin 4 ovenfor).

Projektet vil blive fyldt op med alle det oprindelige projekts opgaver - inklusive alle datoer, kommentarer og filer.

Du kan genskabe projektskabelonen endnu hurtigere ved at trække og slippe .csv-filen direkte ind i et eksisterende projekt.