Fejlmeddelelsen "Ugyldigt eller manglende CSRF token"

Business

Hvis du ser denne fejlmeddelelse, når du logger ind på din Todoist-konto, er der ingen grund til panik - der findes enkle løsninger afhængigt af hvilken browser du bruger.

Meddelelsen "Ugyldig eller manglende CSRF token" betyder, at din browser ikke kunne oprette en sikker cookie eller ikke kunne få adgang til denne cookie til at godkende dit login. Dette kan skyldes reklame- eller scriptblokerende plugins, men også browseren selv, hvis det ikke er tilladt at indstille cookies.

For at løse problemet, skal du følge disse trin.

Chrome

1. Åbn Chrome Indstillinger.
  2. Scroll ned i bunden og klik på Avanceret.
  3. Under Sikkerhed og privatliv klikker du på Indstillinger for indhold knappen.
  4. klik på Cookies.
  5. Ud for Tillad, klikker du på Tilføj. Indtast [*.]todoist.com og klik på “Tilføj”. Indtast derefter [*.]cloudfront.net og klik på “Tilføj”.
  6. Under Alle cookies og site datasøger du efter todoist og sletter alle Todoist-relaterede poster.
  7. Genindlæs Chrome og log ind på Todoist.

Firefox

1. Gå til Firefox's menu for Indstillinger -> Privatliv.
  2. Vælg "Brug tilpassede indstillinger for historik" i drop-down menuen i afsnittet "Historik".
  3. Klik på "Undtagelser" og godkend todoist.com og cloudfront.net
  4. Gå til Firefox's Indstillinger -> Avanceret -> Netværksmenu.
  5. Slet Todoists offline data fra listen nederst på den side.
  6. Genindlæs Firefox og log ind på Todoist.

Hvis dette alene ikke hjælper, skal du aktivere tredjeparts cookies i menuen, der er nævnt i punkt 2.

Safari

1. Åbn Safari Indstillinger i drop-down menuen i navigationslinjen eller ved at skrive Cmd + , (⌘,).
  2. Klik på fanebladet Fortrolighed og sørg for, at "Cookies and website data" er indstillet til enten "Tillad altid" eller "Tillad fra websteder, jeg besøger".
  3. Klik på Administrer website data knappen for at se alle lokalt lagrede website data.
  4. Søg efter "Todoist", og fjern alle Todoist-relaterede poster.
  5. Genindlæs Safari og log ind på Todoist.