Fejlmeddelelsen "Ugyldigt eller manglende CSRF-token"

Business

Hvis du ser denne fejlmeddelelse, når du logger ind på din Todoist-konto, er der ingen grund til panik– der findes enkle løsninger afhængigt af hvilken browser du bruger.

Meddelelsen "Ugyldigt eller manglende CSRF-token" betyder, at din browser ikke kunne oprette en sikker cookie eller ikke kunne få adgang til denne cookie til at godkende dit login. Dette kan skyldes reklame- eller scriptblokerende plugins, men også browseren selv, hvis det ikke er tilladt at lagre cookies.

For at løse problemet, skal du følge disse trin.

Chrome

1. Åbn Chrome-Indstillinger.
  2. Scroll ned i bunden og klik på Avanceret.
  3. Under Sikkerhed og privatliv klikker du på knappen Indstillinger for indhold.
  4. klik på Cookies.
  5. Klik på Tilføj ud for Tillad.
    1. Skriv [*.]todoist.com op klik på “Tilføj”.
    2. Skriv derefter [*.]cloudfront.net og klik på “Tilføj”.
  6. Under Alle cookies og site datasøger du efter todoist og sletter alle Todoist-relaterede poster.
  7. Genindlæs Chrome og log ind på Todoist.

Firefox

1. Gå til Firefox's Indstilinger -> menuen Privatliv & Sikkerhed.
  2. Vælg "Brug tilpassede indstillinger for historik" i drop-down menuen i afsnittet Historik.
  3. Klik på Undtagelser og godkend https://todoist.com og https://cloudfront.net.
  4. Scroll ned til Site Data og klik på Indstillinger ud for det.
  5. Søg efter "todoist" og fjern alle viste poster.
  6. Genindlæs Firefox og log ind på Todoist.

Hvis dette alene ikke hjælper, skal du aktivere tredjeparts cookies i menuen, der er nævnt i punkt 2.

Safari

1. Åbn Safari Indstillinger i drop-down menuen i navigationslinjen eller ved at skrive Cmd + , (⌘,).
  2. Klik på fanen Fortrolighed, og sørg for, at "Cookies and website data" er sat til enten "Tillad altid" eller "Tillad fra websider, jeg besøger".
  3. Klik på knappen Administrer webside-data for at se alle lokalt lagrede webside-data.
  4. Søg efter "Todoist", og fjern alle Todoist-relaterede poster.
  5. Genindlæs Safari og log ind på Todoist.