Fejlmeddelelsen "Ugyldigt eller manglende CSRF-token"

Business

Hvis du ser denne fejlmeddelelse, når du logger ind på din Todoist-konto, er der ingen grund til panik– der findes enkle løsninger afhængigt af hvilken browser du bruger.

Meddelelsen "Ugyldigt eller manglende CSRF-token" betyder, at din browser ikke kunne oprette en sikker cookie eller ikke kunne få adgang til denne cookie til at godkende dit login. Dette kan skyldes reklame- eller scriptblokerende plugins, men også browseren selv, hvis det ikke er tilladt at lagre cookies.

For at løse problemet, skal du følge disse trin.

Chrome

1. Åbn Chrome-Indstillinger.
  2. Scroll ned i bunden og klik på Avanceret.
  3. Under Sikkerhed og privatliv klikker du på knappen Indstillinger for indhold.
  4. klik på Cookies.
  5. Klik på Tilføj ud for Tillad.
    1. Skriv [*.]todoist.com op klik på Tilføj.
    2. Skriv derefter [*.]cloudfront.net og klik på Tilføj.
  6. Under Alle cookies og site datasøger du efter todoist og sletter alle Todoist-relaterede poster.
  7. Genindlæs Chrome og log ind på Todoist.

Firefox

1. Åbn Firefox handlingsmenuen.
  2. I venstre side vælger du Fortrolighed & Sikkerhed.
  3. Klik på knappen Undtagelser under Cookies og Site Data.
    1. Indtast https://todoist.com og klik på Tillad.
    2. Skriv derefter https://cloudfront.net og klik på Tillad.
  4. Klik på Gem ændringer.
  5. Klik derefter på Administrer data… knappen.
  6. Søg efter "todoist" og vælg Fjern alle viste.
  7. Klik på Gem ændringer og bekræft i pop op-vinduet ved at klikke på Fjern.
  8. Genindlæs Firefox og log ind på Todoist.

Hvis dette ikke hjælper, skal du gå til Cookies og Site Data og sætte “Accepter cookies fra tredjepart og site data” til "Fra besøgte" eller "Altid".

Safari

1. Åbn Safari Indstillinger i drop-down menuen i navigationslinjen eller ved at skrive Cmd + , (⌘,).
  2. Klik på fanen Fortrolighed, og sørg for, at "Cookies and website data" er sat til enten "Tillad altid" eller "Tillad fra websider, jeg besøger".
  3. Klik på knappen Administrer webside-data for at se alle lokalt lagrede webside-data.
  4. Søg efter "Todoist", og fjern alle Todoist-relaterede poster.
  5. Genindlæs Safari og log ind på Todoist.